ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça’ya Satranç Turnuvası’na geldiler -

   .::


Seyfi GÜL     
  Yayın Tarihi: 10.2.2013    


Foça’ya Satranç Turnuvası’na geldiler



Her yaş grubuna açık olarak düzenlenen “Cafe İn” Satranç Turnuvası 16 müsabıkın katılımıyla Foça’da yapıldı. Dereceye giren 5 yarışmacıya çeşitli ödüller verildi.

9 Şubat 2013 Cumartesi günü Atatürk Mahallesi’nde bulunan “Cafe İn”in tamamının satranç oyun alanına dönüştürülmesiyle saat 10.00’da başlayan turnuva beş tur üzerinden yapıldı. Aralarında İzmir ve Muğla illerinden gelen katılımcıların da yer aldığı turnuvanın koordinasyon ve başhakemliğini Muğla Bölgesi İl hakemi ve 2.Kademe Satranç antrenörü Hasan Güneş yaptı.



Yaygınlaşması ve gençlerin tercih ettiği öncelikli sporların arasında gelmesi için bu tür etkinlikler düzenlediklerini belirten Hasan Güneş; “Bu günkü etkinliğimiz bu hedef doğrultusunda amacına ulaşmıştır. Satranç Federasyonu programı dahilinde yaz döneminde daha geniş katılımlı ve federasyon katkılı olarak ikinci turnuvayı da burada düzenleyeceğiz. Foça’nın potansiyeli ve çevre illerden katılım açısından tercih edilir bir yer olması nedeniyle turnuvaları yılda iki kez ve gelenekselleştirerek sürdüreceğiz. Destek veren ve katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Seyfi GÜL









Okunma: 2835
Okunma: 2835











Uluay   
ZEYNEP'ce   




5447

   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)