ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça Belediyespor voleybolcuları ilk devreyi liderlikle tamamladı -

   .::


  Yayın Tarihi: 6.2.2013    


Foça Belediyespor voleybolcuları ilk devreyi liderlikle tamamladı



Foça Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, grubunda oynadığı tüm maçları kazanarak, puanını 11'e yükseltti ve ilk devreyi liderlikle tamamladı.

Finallere katılma yolunda büyük bir avantaj yakalayan Foça Belediyespor, Menemen Belediyesi ile oynadığı ilk devrenin son maçını 3-0 kazanmayı başardı.

Maça; Kaptan Ayça, Aslı, Yağmur, Gamze, Simge, Seher ve Libero Özge ile başlayan Foça Belediyespor, maçın ilk setini 25-18'lik skorla kazandı. Bu ilk sette, Menemen Belediyesi'nin savunması oldukça gayretliydi. Buna karşılık hücumda oldukça iyi ve etkili performans sergileyen Foça Belediyespor, oyunu lehine çevirdi ve maçta 1-0 öne geçti.



İkinci setteki oyunun görüntüsü, ilk setin bir benzeriydi. Rakibin iyi savunmasına karşılık Foça Belediyespor, kenardan gelen oyuncuların da katkısıyla etkili hücumlar uyguladı ancak savunmada bireysel hatalar yaptı. Buna karşın, tecrübesini ortaya koyan oyuncular, 2. seti de 25-21'lik skorla kazanarak, durumu 2-0'a getirdi.

Üçüncü sette de takımlar çekişmeli bir oyun sergiledi. 27 dakika süren bu son seti; 25-18'lük üstünlükle tamamlayan Foça Belediyespor’lu bayan voleybolcular, maçı da 3-0 kazandı.

İlk devrede oynadığı dört maçın tümünü kazanarak, 11 puan toplayan ve finallere gitme yolunda ciddi bir avantaj yakalayan Foça Belediyespor bayan voleybol takımının sorumlusu Yusuf Bakırlı; ''İyi oyunculardan kurulu, yeni bir takımız. Oyuncularımızın bu sezon ilk defa bir araya gelmesi ve ilk devre boyunca yaşadığımız sakatlık sorunları bizi biraz sıkıntıya uğrattı. Ancak oyuncularımız, özveriyle ve hırsla maçlara çıkarak, bu sıkıntılarımızı telefi etmeyi başardılar. Sadece voleyboldaki puanlama sistemi gereği, ilk maçta Manisa Belediyesi'ni 3-2 yenerken 1 puan veren takımımız, daha sonra 3-0 kazandığı maçın ikisini de deplasmanda kazandı. Tüm oyuncularımı kutluyorum. Eksiklerimizi biliyoruz. Üç haftalık ara boyunca yapacağımız antrenmanlarda, bu eksiklerimizi gidereceğiz. Tüm planlarımızı gruptan çıkarak, finallere gitmek için yapıyoruz. İlk amacımız; iyi oyuncuları, iyi bir takım haline getirmek. Foçalı tüm sporseverleri; özellikle, iç saha maçlarında takımımızı destek vermeye davet ediyoruz.'' dedi.


Menemen Belediyesi 0 - Foça Belediyespor 3

Salon: İzmir-Alsancak, Atatürk Kapalı Spor Salonu

Hakemler: Evren Edinlik, Serkan Karabulut.

Menemen Belediyesi: Ezgi, Gamze, Pelin, Özge, Gizem, Buse, Sibel (L) - (Mihriban, Melis, Merve, Büşra).

Foça Belediyespor: Ayça, Aslı, Yağmur, Gamze, Simge, Seher, Özge (L) - (Aslı, Sevican, Buse, Feriha, Ceren, Damla).

Setler: 18-25, 21-25, 18-25.

Süre: 79 dakika (26,26,27)








Okunma: 1927
Okunma: 1927











Uluay   
ZEYNEP'ce   




5446

   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)