ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Kemalpaşa Bld Ulucakspor – Foça Belediyespor 0 – 3 -

   .::


Seyfi GÜL     
  Yayın Tarihi: 3.2.2013    


Kemalpaşa Bld Ulucakspor – Foça Belediyespor 0 – 3



2 Şubat 2013 Cumartesi, saat 13.00
Kemalpaşa Ulucak Stadı

HAKEMLER :
Direnç Tonusluoğlu – Mümin Mutlu – Muhammet Ali Doğan (İzmir Bölgesi)

KEMALPŞA BLD. ULUCAKSPOR : Hakan- Mustafa – Sercan – Melih – Onur – Okan Özkan – Cenk (Dk.76 Mehmet Barut)– Okan Aslan – Mümin – Tolga – Hasan

Antrenör : Erdoğan Kaya

FOÇA BELEDİYESPOR : Serkan – İbrahim – Gökhan – Melih – Yusuf Can – Burak (Dk.79 Ender)– Armağan (Dk.66 Batuhan)– Emin(Dk.52 Anıl Çağrı) – Egehan – Emre – Erkan

Antrenör : Engin Kale

SARI KARTLAR : Dk.59 İbrahim Tokay – Dk.74 Burak – Dk.86 Anıl Çağrı (Foça Belediyespor) – Dk.61 Hasan (Ulucakspor)

GOLLER : Dk.1 Emin – Dk.68 Emre – Dk.82 Erkan (Foça Belediyespor)

İzmir Süper Amatör Lig A Grubunun yenilgisiz lideri Foça Belediyespor Kemalpaşa Ulucak deplasmanından kayıpsız döndü. Play Off’u garantileyen Foça golle başladığı maçı rahat bir tempoda götürürken, genç oyunculardan kurulu Ulucak güçlü rakibini zorlamaya çalıştı. Ancak tecrübe, fizik güç ve teknik bakımdan üstün olan Foça ilk maçta 6 – 0 yendiği rakibini, kendi sahasında da üç farkla geçmeyi bildi. Ulucak kalecisi Hakan yakın pozisyonlarda çıkardığı toplarla farkın artmasını önleyen isimdi. Egehan üç maçlık cezası sonrası son haftaların başarılı isimleri Emin ve Erkan’la birlikte onbirde yerini alırken, orta sahada iyi işler çıkaran yeni transfer Kadir bu hafta yedekler arasındaydı.



Maçtan dakikalar:

Dk.1 maçın başlamasıyla Foça ileri uç oyuncuları sağ kanattan Ulucak kalesine indi. Ortalanan topla buluşan Emin henüz 45.nci saniyede çok düzgün bir vuruşla ağları buldu. 0 -1

Dk.8 Burak çaprazındaki Egehan’a pasladı. Onun vuruşunu kaleci Hakan çıkardı.

Dk.25 Yusuf Can kaleyi cepheden gören bir noktadan şutladı, defanstan dönen top tekrar önüne düştü, ikinci şutu yine defans oyuncularına çarptı. Pozisyon kaçtı.

Dk.27 Ulucak takımının en iyilerinden Hasan ceza sahası içinde düşürüldü. Hakem penaltıyı verdi. İtirazlar sonuç getirmedi. Beyaz noktaya Melih Albayrak geldi. Bu oyuncunun sert ve düzgün vuruşu direkte patladı.

Dk.34 Egehan uzun bir pasla ters taraftaki Armağan’ı çok iyi gördü. Armağan’ın vuruşunda kaleci başarılıydı.

Dk.36 Bu kez pası yapan Gökhan, topla buluşan yine Armağan’dı. Kaleci ile karşı karşıya ve mutlak gol pozisyonunda Hakan soluna giden topu uçarak çıkarmayı başardı.

Dk.38 Köşe vuruşundan gelen topu defans uzaklaştırmak istedi. Top Gökhan’a geldi. Uzaklardan sert vuruşunda Kaleci hakan köşede topu yakalamayı başardı.

Dk.40 Foça kalecisi Serkan zamanında çıkarak ceza çizgisi üzerinde Hasan’ın hücumunu kesti. Bu pozisyonda Hasan bir süre sakatlık geçirdi.

Dk.43 Armağan sağ taraftan çalımlarla üç kişiyi geçti. Altı pas çizgisinde iki vuruşunda da kaleci Hakan’ı mağlup edemedi.

İlk yarı ilk dakika golüyle 1-0’lık skorla tamamlandı.

Dk.53 Yusuf can yüzüne gelen sert şut nedeniyle bir süre sakatlık geçirdi.

Dk.60 Armağan pasladı. Egehan’ın iki metreden şutunu kaleci kornere çeldi.

Dk.68 Günün çalışkan isimlerinden Emre topu; kaleyi tam cepheden gören bir yerden şık bir vuruşla kalecinin uzanamayacağı noktaya gönderdi. Fark ikiye çıktı 2 – 0

Dk.72 Egehan sağdan sürdü. Ceza sahasına güzel bir orta yaptı. Erkan’ın volesi farklı olarak dışarı gitti.

Dk.82 Batuhan götürdü. Ortaladı. Erkan öyle sert vurdu ki top defansa da çarparak ağları buldu. 3 – 0

Dk.85 Egehan topu aldı kendi gayretiyle ceza sahasına sürükledi. Bu sıra defans tarafından formasından çekilerek dengesi bozuldu. Çekmeyle birlikte kendisini bıraksa muhtemelen penaltı olacak ve rakip oyuncu mutlak gol pozisyonu dolayısıyla oyundan atılacakken, Fair play kurallarına uyarak buna tenezzül etmedi. Ancak dengesini ve pozisyonunu kaybetti.

3 dakikalık uzatma süresinde skor değişmedi. Maç sonunda 3 -0 ‘lık skora ve takıma olumlu katkı koymasına rağmen sahada gol atamadığı için üzgün bir Egehan ve onu teselli eden hocası Engin Kale vardı.

Takımın amansız takipçilerinden Borucu Yusuf lakaplı taraftar yazdırdığı pankartla Foça Belediyespor’u şimdiden Bölgesel Amatör Lige çıkardı ve başarılar diledi..

Liglerde kendi yenilgisizlik rekorunu kıran Foça Belediyespor sezonun 15.nci maçından da namağlup ayrılmayı başardı.



Seyfi GÜL









Okunma: 2354
Okunma: 2354











Uluay   
ZEYNEP'ce   




5797

   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)