ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Çandarlı Belediyespor – Foça Belediyespor 1 – 1 -

   .::


Seyfi GÜL     
  Yayın Tarihi: 13.1.2013    


Çandarlı Belediyespor – Foça Belediyespor 1 – 1



13 Ocak 2013 Pazar, Saat 13.00
Buca Stadı (Eski Stad)

HAKEMLER :
Halil Umut Meler – Mikail Akar – Tansu Doğanyılmaz (İzmir Bölgesi)

ÇANDARLI BELEDİYESPOR : Günhan – Onur Mermer – Berkay – Görkem – Mahmut – Coşkun – Ali Rıza – Onur Çankaya (Dk 51 Fatih)– Mehmet (Dk 82 Faruk)– Mustafa – Eser Kasal (Dk 64 Burak)

Antrenör : Serkan Uzun

FOÇA BELEDİYESPOR : Serkan – İbrahim Tokay – Gökhan – Melih – Yusuf Can – Kadir – Batuhan (Dk 79 Erkan)– Uğur (Dk 59 Armağan) – Ender – Emre – Hüseyin( Dk 67 Emin)

Antrenör : Engin Kale

SARI KARTLAR : Dk.24 Onur Çankaya – Dk 27 Mahmut – Dk 49 ve 90 Görkem – Dk 67 Mustafa – Dk 86 Berkay (Çandarlı Belediyespor) – Dk 77 Kadir – Dk 85 Emin – Dk 90 +2 İbrahim Tokay (Foça Belediyespor)-

KIRMIZI KARTLAR : Dk 49 Mahmut – Dk 90 Görkem (Çandarlı Belediyespor)

GOLLER : Dk 17 Görkem (Çandarlı Bld.) – Dk 85 Emin (Foça Bld)

İzmir Süper Amatör Lig A Grubu’nda haftanın en önemli maçında kuzey aksının iki takımı Çandarlı ve Foça Belediyespor ev sahibi takımın cezası nedeniyle Buca Stadı’nda karşılaştı.

Foça Belediyespor’da Egehan üç maçlık cezası, kaptan Burak sakatlığı nedeniyle kadroda yer almazken, Kütahya Şekerspor’dan transfer edilen Kadir Atılgan ilk maçında ilk onbirde sahaya çıktı.



Dk.16 Maçın ilk tehlikeli hücumunda Hüseyin’in soldan ortaladığı topa Batuhan yükselip kafayı vurdu ama dışarı gönderdi.

Dk.17 Eser Kasal serbest vuruştan Foça ceza sahasına gönderdi. Kimsenin müdahale etmediği topu Görkem şık bir dokunuşla Serkan’ın uzanamayacağı köşeye yolladı. Çandarlı 1 – 0 öne geçti.

Dk 19 Kadir serbest vuruş kullandı. Uğur’un kafasından top üstten dışarı gitti.

Dk 24 Gökhan köşe vuruşunu kullandı. Defanstan dönen topa Yusuf Can vurdu. Kale direğinin çok yakınından dışarı gönderdi.

Dk 35 Gökhan serbest vuruştan 30 metreden kaleye füzeyi yolladı. Top herkesi geçti ama direkten döndü.

Dk 38 Hüseyin ortaladı, Batuhan ıskaladı. Defansın uzaklaştırdığı top, Foça kalesinde gol tehlikesi yarattı. Mehmet ceza sahası içinde kendisi vursa Çandarlı adına farkı ikiye çıkarabilecekken Mustafa’ya pas yaptı. Bu oyuncunun pozisyonu ofsayttı.

İlk yarı duraklamalar nedeniyle 3 dakika uzadı ama başka gol olmadı.

Foça ikinci yarıya forma değiştirerek çıktı

İkinci yarıda Foça tüm hatlarıyla yüklenmeyi, Çandarlı galibiyeti korumak için daha çok defans yapmayı ve kontrataklarla gol aramayı tercih ederek başladı. Çandarlılı oyuncular ayrıca zaman geçirmek için sık sık sakatlık veya kramp girme bahanesiyle yerde kalmaya başladı.

Dk 47 Hüseyin ceza sahasına girdi. Vurdu. Defansa çarpan top dışarı gitti.

Dk 48 Kadir korner kullandı. Uğur kaleye gönderdi. Köşeden defans oyuncuları son anda çıkardı.

Dk 49 Batuhan sağdan klasik sürüşünü yaptı, sert ortasına Çandarlı defansından Mahmut elle müdahale edince hakem penaltı’yı çaldı. Mahmut kırmızı kartla oyun dışı kalırken itiraz eden Görkem’de sarı kart gördü.
Penaltıyı Ender kullandı. Yavaş ve çok belirgin olarak gelen topu kaleci Günhan sağına yatarak rahat bir şekilde kurtardı.

Dk 51 Berkay’ın pasıyla Mustafa gole giderken Melih kendini cansiperane önüne atarak muhtemel bir gole engel oldu. Ancak bir süre sakatlık geçirdi.

Dk 61 Gökhan soldan ortaladı, Emre ara pasla Batuhan’ı gördü. Bu oyuncunun vuruşu defanstan döndü.

Dk 65 Armağan ortaladı. Ender altı pas çizgisinde çok uygun pozisyonda sert vurdu, ama kale yerine dışarı gönderdi.

Dk 70 Mehmet’in pasıyla Burak, kaleci Serkan’la karşı karşıya kaldı. Vuruşu dışarı gitti.

Dk 73 Armağan alda at dercesine Ender’e uzattı. Günün isabetsiz vuruşlarının adamı yine üstten dışarı gönderdi.

Dk 81 Armağan’ın ortasına Emin’den önce defansın müdahalesiyle top direği adeta yalayarak dışarı gitti.

Dk 85 Ender sağaçıktan orta şut karışımı bir vuruşla uzak kale köşesine gönderdi. Emre ve Emin birlikte yükseldi. Emin’in dokunuşuyla top Foça’nın golü olarak ağlara gitti. 1 – 1

Sakatlıklar ve duraklamalar nedeniyle maç dört dakika uzadı.

Dk 90 Görkem ikinci sarı karttan kırmızıyla takımını dokuz kişi bıraktı.

İkinci yarının tamamında gol arayan Foça Belediyespor kaçırdığı sayısız gol pozisyonu ve penaltı sonrası beraberliğe razı olmak zorunda kaldı. Maça oldukça hırslı hazırlandığı ve liderin namağlup ünvanını bitirmek için sahaya çıktığı anlaşılan Çandarlı Belediyespor da her türlü gayretine rağmen galibiyeti koruyamadı.

Ev sahibi Çandarlı takımının cezası nedeniyle İzmir’in en kuzeyinden iki takımın en uzak ve zemini en bozuk sahalardan birine gönderilmesi lider Foça’ya da ceza olarak yansıdı.

Maç boyunca hakeme, Foça Belediyespor teknik heyet ve futbolcularına hakaret ve küfürler yağdıran Çandarlı seyircisi ise maçtaki mücadeleye gölge düşüren taraftı.

Foça Belediyespor; haftayı sekiz puan farkla ve namağluğ ünvanıyla lider kapadı, önümüzdeki haftayı bay geçecek.ve daha sonraki hafta sahasında Halilbeylispor’u ağırlayacak.



Seyfi GÜL









Okunma: 3122
Okunma: 3122











Uluay   
ZEYNEP'ce   




5861

   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)