ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Yunanistan İzmir Başkonsolosu Foça’dan etkilendi -

   .::


  Yayın Tarihi: 24.5.2014    


Yunanistan İzmir Başkonsolosu Foça’dan etkilendi



Yunanistan İzmir Başkonsolosu Theodore Tsakiris, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’ı ziyaret etti. Başkonsolos, Foça Belediyesi’nin yaptığı çalışmalardan etkilendiğini belirterek, Foça’ya hayran kaldığını ve bir dahaki gelişinde daha çok zaman ayıracağını söyledi.

Foça’yı çok beğendiğini ve bulabildiği her fırsatta ziyaret etmek istediğini belirten Tsakiris, ilçenin gelişen Türkiye - Yunanistan ilişkileri açısından da önemini vurguladı. Foça’yı, özellikle adalarla geçmişten gelen kültürel bağları olması sebebiyle, iki ülke arasındaki dostluğun köprüsü olarak gördüğünü söyledi.



Yunanistan İzmir Başkonsolosu Theodore Tsakiris’in Foça ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getiren Başkan Gökhan Demirağ; “Başkonsolosumuzun ziyareti bizleri çok mutlu etti. Foça’mızda yaptığımız hizmetleri anlatmaya, göstermeye çalıştık.” dedi. Foça’nın tarihi ve turistik yerlerini gezdiklerini belirten Başkan Demirağ; “İki ülke arasındaki dostane ilişkilerin gelişmesi ve ilerlemesi için üzerimize düşen görevlerin farkındayız ve bütün gücümüzle çalışıyoruz. Adalardan gelecek misafirlerimizi, evlerindeymiş gibi ağırlamak için bütün Foça halkı hazırdır.” dedi.

Başkonsolos Tsakiris’in ziyaretine, Foça Kaymakamı Niyazi Ulugölge, CHP Eski Milletvekili Kemal Anadol da eşlik etti.








Okunma: 1707
Okunma: 1707











Uluay   
ZEYNEP'ce   




7098

   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)