ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça’da 19 Mayıs çelenk sunma töreni -

   .::


  Yayın Tarihi: 19.5.2014    


Foça’da 19 Mayıs çelenk sunma töreni



Tüm yurtta olduğu gibi, Foça’da; 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na, Foça Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü çelengi sunuldu.

Saat 10.30’da başlayan çelenk sunma programında ilk olarak, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, şehitlerimiz ve Soma’da meydana gelen maden kazasında hayatını kaybeden madencilerimiz için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı söylendi.



Çelenk sunma törenine, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Foça İlçe Milli Eğitim Müdürü Celal Yıldız, Foça Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erkan Atik, Foça Belediyesi Meclis üyeleri, Foça Belediyesi daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, öğrenci ve sporcu gençler, öğretmenler ve vatandaşlar katıldılar.

Törenin sonunda, Atatürk Anıtı’na karanfiller bırakan katılımcılar, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e olan bağlılıklarını ifade ettiler.










Okunma: 1805
Okunma: 1805











Uluay   
ZEYNEP'ce   




631

   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)