ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Menemen Ticaret Odası’ndan Başkan Demirağ’a teşekkür plaketi -

   .::


  Yayın Tarihi: 10.5.2014    


Menemen Ticaret Odası’ndan Başkan Demirağ’a teşekkür plaketi



Foça'da, 2010, 2011 ve 2012 yıllarında en yüksek vergi veren Menemen Ticaret Odası üyeleri için düzenlenen ‘‘Foça Ekonomi Ödülleri’’ töreni; 30 Nisan 2014, Çarşamba günü, Foça Belediyesi’ne ait Denizkent Sosyal Tesisleri’nde, üyelerin, kamu kurum amirlerinin ve oda başkanlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Menemen Ticaret Odası Başkanı Yılmaz Güral, Foça Belediye Başkanımız Gökhan Demirağ'ı ziyaret ederek, kendilerine verdiği destek ve gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür plaketi takdim etti. Teşekkür ziyaretinde, Başkan Yılmaz Güral’a; Menemen Ticaret Odası Meclis Üyeleri Aziz Civan ve Erkan Çoban ile Genel Sekreteri Gönül Orun eşlik etti.

Başkan Yılmaz Güral; "Sayın Belediye Başkanımıza kısa bir ziyaret gerçekleştirerek, bizlere göstermiş oldukları ilgi ve yapmış oldukları ev sahipliğinden ötürü bir plaket takdim etmek istedik. Foça'mız da bizim için çok önemli. İlçemizin gelişip kalkınması için Belediyemizle birlikte ortak projeler üreterek çalışmak istiyoruz.

Yaptığımız görüşmede, Sayın Başkanımız Gökhan Bey de, bizimle beraber çalışmak istediklerini ve her türlü projede yanımızda olacaklarını belirttiler. Bu da bizleri çok mutlu etti. Foça'mız için ne yapılacaksa hep beraber birlikte yapıp gerçekleştirmek istiyoruz." dedi.








Okunma: 1698
Okunma: 1698











Uluay   
ZEYNEP'ce   




800

   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)