ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Gökhan Demirağ, seçimleri değerlendirdi -

   .::


  Yayın Tarihi: 3.4.2014    


Gökhan Demirağ, seçimleri değerlendirdi



En yakın rakibini 2452 oy geride bırakarak, Cumhuriyet Halk Partisi’nden 3. defa Foça Belediye Başkanı olarak seçilen Gökhan Demirağ; yaptığı açıklama ile ‘30 Mart 2014 Yerel Seçimlerini’ değerlendirdi.

Demirağ; “Hayırlısı olsun. 3. kez halkımız bize inandı, güvendi ve görevi teslim etti. Bu saatten sonra hedefimiz; söz verdiğimiz projeleri yerine getirmek, tüm halkımızı kucaklamak ve Foça’mızı en iyi noktaya getirmek.

Dört orman köyü de bize bağlandı. Büyük bir aile olarak yola çıktık; başta alt yapı projeleri olmak üzere, Büyükşehir Belediyemizle birlikte tüm projelerimizi en kısa zamanda hayata geçireceğiz.

2004 yılında, 31 yaşında Cumhuriyet Halk Partisi’nden Belediye Başkanı oldum. Üst üste üçüncü kez seçildim. O süreçten bu güne kadar da hizmetlere devam ediyoruz. Partimiz, 6 dönemdir kazanıyor, bayrağı indirmedik. Genel seçimlerde de, partimizin iktidar olacağını düşünüyorum.

Seçim sürecinde yarıştığımız diğer adaylara da teşekkürlerimi sunarım. Çok demokratik bir yarış oldu, artık seçim bitti. Canla başla çalışan parti ekibimize de teşekkür ederim. Parti rozetimizi çıkarıp, Foça’ya hizmet edeceğiz. Bize inanan güvenen Foça halkımıza da teşekkürlerimi sunarım. Amacımız, tüm Foça’ya hizmet etmek. Hayırlısı olsun, kapımız herkese açık.’’ dedi.








Okunma: 1663
Okunma: 1663











Uluay   
ZEYNEP'ce   




3914

   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)