ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foçalı öğrenciler, ''Enerjini Boşa Harcama!'' dedi -

   .::


  Yayın Tarihi: 25.2.2014    


Foçalı öğrenciler, ''Enerjini Boşa Harcama!'' dedi



Foça İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Necla Midilli Merkez Ortaokulu ve Foça Belediyesi'nce; 21 Şubat 2014, Cuma günü, ''Enerji Tasarrufu'' konulu bir etkinlik gerçekleştirildi.

Foça Demokrasi Meydanı'nda gerçekleştirilen etkinliğe; Belediye Başkan Vekili Cenk Bakırlı, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hikmet Özbay, Necla Midilli Merkez Ortaokulu Müdürü Coşkun Kara ve öğrenciler, öğretmenleri ile birlikte katıldı.

''En ucuz enerji tasarruf edilendir, enerjine sahip çık...'' sloganıyla gerçekleştirilen etkinlik kapsamında, öğrenciler tarafından şiirler ve kompozisyonlar okundu.



Ellerinde, dikkat çekilen konuyla ilgili özlü sözlerin yazılı olduğu dövizler taşıyan Necla Midilli Merkez Ortaokulu Öğrencileri; Demokrasi Meydanı ve civarındaki Foçalı vatandaşlara, evlerinde ve araçlarında, enerji tasarrufunu nasıl yapacaklarını anlatan el broşürleri ile aylık su-elektrik harcamalarını yazarak, kolayca hesaplayabilecekleri magnetler dağıttı.

Program aracılığıyla, enerji tasarrufunun gerekliliği, önemi ve faydaları; öğrencilere etkili bir şekilde anlatıldı, vatandaşlara hatırlatıldı.








Okunma: 1532
Okunma: 1532











Uluay   
ZEYNEP'ce   




5726

   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)