ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça'nın yöresel yemekleri ‘‘Ege Mutfak Zirvesi’’nde tanıtıldı -

   .::


  Yayın Tarihi: 31.12.2013    


Foça'nın yöresel yemekleri ‘‘Ege Mutfak Zirvesi’’nde tanıtıldı



Foça Belediyesi ve Slow Food Foça Zeytindalı Gurubu, 28 Aralık 2013 Cumartesi günü gerçekleştirilen; ‘‘Ege Mutfak Zirvesi’’nde açtıkları stantta, Foça’nın yerel lezzetlerini ve yemek kültürünü tanıttı.

Yeni Asır Gazetesi ve Yeni Asır TV'nin bu yıl 5.’sini düzenlediği ‘‘Ege Mutfak Zirvesi’’, İzmir Enternasyonal Fuarı’nda yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Geçtiğimiz yıllara oranla daha da artan bir katılımla gerçekleşen lezzet şöleni; İzmir Enternasyonal Fuarı 4'üncü Hol'de vatandaşlarla buluştu.

İzmirliler, etkinliğe büyük ilgi gösterdi. Yaklaşık 5000 İzmirli, 8 saat süren etkinlik boyunca, stantları gezerek, yiyecekleri tattı. Yeni Asır TV, dokuz saat süreyle canlı yayın yaptı. Yeni Asır TV, Foça standından canlı yayın gerçekleştirdi. Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ve Slow Food Foça Zeytindalı Lideri Gül Girişmen, canlı yayın konuğu oldu.

Yarışmacılar, en güzel yemekleri yapmak için tüm hünerlerini sergiledi. Jürinin değerlendirmesi sonucu dallarında ödül alanlara çeşitli armağanlar verildi.



Kimler Stant Açtı

Aydın Belediyesi, Çiğli Belediyesi, Buca Belediyesi, Gaziemir Belediyesi, Karabağlar Belediyesi, Karşıyaka Belediyesi, Konak Belediyesi, Foça Belediyesi, Tire Ticaret Odası, Çeşme Esnaf Odası, Bayraklı Belediyesi, Bornova Belediyesi – gıda firmaları ve mutfak makineleri ve ekipmanları üreten firmalar.








Okunma: 1822
Okunma: 1822











Uluay   
ZEYNEP'ce   




2128

   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)