ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça’da Dünya Engelliler Günü’nde anlamlı kutlama -

   .::


  Yayın Tarihi: 2.12.2013    


Foça’da Dünya Engelliler Günü’nde anlamlı kutlama



Foça Kent Konseyi’ne bağlı olarak faaliyetlerini yürüten Foça Kent Konseyi Engelliler Meclisi, her yıl tüm dünyada kutlanmakta olan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü anlamlı bir şekilde kutlamaya hazırlanıyor. Konuyla ilgili olarak bilgi veren Foça Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı Sermin Abancı Selçuk, 3 Aralık Salı günü Foça Reha Midilli Kültür Merkezi’nde saat 14.00’da yapılacak olan kutlama hakkında şunları söyledi:

“Kutlama, açılış kokteyli ve Foça Kaymakamı Niyazi Ulugölge ve Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’ın yapacağı açılış konuşmalarıyla başlayacak. Engelli müzik grubu dinletisinin ardından engelli bir çocuğa akülü araba verilecek. Akülü arabanın verileceği Veli Ortak adlı bu engelli çocuk, Ilıpınar engelli okulunda eğitim görüyor ve tekerlekli sandalyeye bağımlı insanların oynadığı Bocci adlı top oyunu oynuyor. Veli Ortak bu konuda İzmir Büyükşehir Belediyesine bağlı Engelsiz İzmir tarafından madalya aldı. Etkinlik, ‘Can Dostum’ adlı engellileri konu alan bir film gösterimiyle sona erecek.”

Bu arada Kültür Merkezi salonunda engellilerin yaptığı el emeklerinin sergileneceğini sözlerine ekleyen Selçuk, konuya duyarlı herkesi etkinliklerine beklediğini sözlerine ilave etti.








Okunma: 1524
Okunma: 1524











Uluay   
ZEYNEP'ce   




2633

   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)