ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Konak Belediyesi Kültür Merkezlerinde resim eğitimi gören kursiyerler sergi heyecanı yaşadı

   .:: Etkinlikler / Kültür Sanat

  Yayın Tarihi: 12.4.2014    


Konak Belediyesi Kültür Merkezlerinde resim eğitimi gören kursiyerler sergi heyecanı yaşadı

Ressam Nuran Tanrıverdi eğitmenliğinde hayal güçlerini tuvale yansıtmayı öğrenen 100 kursiyer, yıl boyunca emek verdikleri tablolarını görücüye çıkardı. Çocuk ve yetişkin kursiyerlerin eserlerinin yer aldığı iki ayrı sergi, Konak Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Alsancak Kültür ve Sanat Merkezi resim galerisi ile fuayede açıldı. Kursiyerlerin aileleriyle birlikte katıldıkları açılışı Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş gerçekleştirdi.

Pekdaş: Bu çalışmalar yaygınlaşarak devam edecek

Güzelyalı ve Alsancak Kültür Merkezleri’nde resim eğitimi alarak sergiyi oluşturan kursiyerler ile eğitmen Nuran Tanrıverdi’yi kutlayan Başkan Pekdaş, “Sergilenen resimleri seyretmeye, kursiyerlerimizle bir arada olmaya geldik. Bu çalışmalar yaygınlaşarak devam edecek. Bizim gönlümüzün açılmasını, renklerle buluşmasını sağlıyorlar. Yaşamımızın çok renkli olması da ancak böyle mümkün olabilir” şeklinde konuştu.

Ressam Nuran Tanrıverdi de Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş’a teşekkür ederek, “Bizler İzmir gibi üzerinde yıllar boyu medeniyetleri kucaklamış bir şehirde yaşadığımız için çok şanslıyız. Konak’ta da hem kadın hem de Atatürkçü bir başkanımız olduğu için inanılmaz mutluyuz” dedi.

Konak Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Alsancak Kültür Merkezi 6. kat Sanat Galerisi ve 7. kat Fuayede açılan sergiler 16 Nisan tarihine kadar sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.






Okunma: 1426
Okunma: 1426












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)