ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Muhiddin Dürrüoğlu Karşıyaka Opera’ya geliyor

   .:: Etkinlikler / Kültür Sanat

  Yayın Tarihi: 3.4.2014    


Muhiddin Dürrüoğlu Karşıyaka Opera’ya geliyor

Ülkemizin yetiştirdiği en önemli sanatçılardan biri olan, çalışmalarını Belçika’da sürdüren besteci ve piyanist Muhiddin Dürrüoğlu, Karşıyaka Belediyesi Opera ve Tiyatro Sahnesi’nde sevenleriyle buluşacak. Konser, “Karşıyaka’da Sihirli Parmaklar” ismiyle 05 Nisan 2014 Cumartesi günü saat 20.30’da gerçekleşecek.

Karşıyaka için titizlikle hazırlanan, iki bölüm halinde sunulacak olan dinleti; Bach’ın “Si Bemol Majör Partita No. 1”i ve Haydn’ın “Do Minör Piyano Sonatı”nın seslendirilmesi ile başlayacak. İkinci bölümde ise, Mozart’ın “No.8 La Minör Piyano Sonatı” ve Beethoven’ın “Re Minör Piyano Sonatı – Fırtına”nın notaları Dürrüoğlu’nun tuşesinden tınlayacak.

Ankara Devlet Konservatuarı’nda üstün yetenekli çocuklarla ilgili “Özel Statü” kapsamına alınarak başlayan müzik yaşamını Belçika ve ABD’nin dünyaca ünlü müzik okullarında sürdüren Dürrüoğlu’nun başarıları sayılamayacak kadar çok ödülle taçlandırıldı. Besteleri ve yorumuyla tüm dünyada yankılar uyandıran, halen Brüksel Kraliyet Konservatuar’nda Oda Müziği profesörü olarak görev yapan değerli müzik elçimiz Muhiddin Dürrüoğlu, müzik severleriyle buluşacak.

Etkinlik davetiyeleri Karşıyaka Opera ve Tiyatro Sahnesi’nden ve Karşıyaka Belediyesi Kültür Müdürlüğü’nden sağlanabilir. (Tel. 0.232.330 64 04)






Okunma: 1416
Okunma: 1416












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)