ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça Yaşlılara Saygı Haftası’nı konserle kutladı

   .:: Etkinlikler / Kültür Sanat


Seyfi GÜL     

  Yayın Tarihi: 20.3.2014    


Foça Yaşlılara Saygı Haftası’nı konserle kutladı

18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası İzmir’in Foça ilçesinde Necla Ana Huzurevi Müdürlüğü ve Foça Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Etkinlik kapsamında lokma döktürüldü, yaşlılar ziyaret edildi ve düzenlenen konserle hem kulaklara hem gönüllere hitabedildi.

19 Mart 2014 Çarşamba günü Reha Midilli Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen kutlama programına Necla Ana Huzurevi sakinleri, onların aileleri ve Foçalı vatandaşlar katıldı.

Şef Ergin Kayran yönetimindeki Foça Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu saz ve korist olarak 50 dolayındaki elemanıyla tam kadro sahne aldı. Koronun zengin repertuarından özel olarak seçilen şarkılarla gerçekleştirilen iki saatlik programda zaman zaman duygusal zaman zaman da eğlenceli anlar yaşandı.

Solistler arasında en büyük alkışı yaşamını Necla Ana Huzurevi’nde sürdüren Hayrettin Sencer aldı. “Fikrimin İnce Gülü” şarkısını okuyan Sencer, hem sahneye gelişinde hem şarkısını söyledikten sonra arkadaşları tarafından dakikalarca alkışlandı.



Konser bitiminde koro adına şef Ergin Kayran’ı kutlayan, yaşlı konukların ellerini öperek çiçek veren Foça Belediye Başkan Vekili Cenk Bakırlı; yaşlılara saygılarının törensel ve göstermelik olmadığını söyledi.

Salonda bulunanlara seslenen Bakırlı; “Sizler bizim baş tacımızsınız. Yarın sıranın bize geleceğini çok iyi biliyoruz. Ömrünüz boyunca rahat ve huzur içinde, sağlık sorunları giderilmiş, varlık ve dirlik sıkıntısı çekmeden yaşamanız bizim için çok önemlidir. Sizlere yapacağımız her hizmet, aslında bir borcun ödenmesidir. Yaşlılara saygı haftanızı yürekten kutluyor, saygılarımı sunuyor ve ellerinizden öpüyorum” dedi.



Seyfi GÜL







Okunma: 2296
Okunma: 2296












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)