ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Ege Sanatçılar Girişimi kente ve Dünyaya merhaba dedi

   .:: Etkinlikler / Kültür Sanat

  Yayın Tarihi: 7.3.2014    


Ege Sanatçılar Girişimi kente ve Dünyaya merhaba dedi

Ege Sanatçılar Girişimi, Konak Belediyesi Türkan Saylan Kültür Merkezi Benal Nevzat Salonu’nda düzenlenen ilk etkinlikle merhaba dedi.

“Demokrasi, Sanat ve Örgütlenme” başlığı altında düzenlenen etkinlik Yasemin Şimşek Tüzün’ün sunuculuğunda, Han Tiyatrosu’nun Teatral Şiir Dinletisi’yle başladı. Hüseyin Yurttaş’ın konuşması ve “Ege Sanatçılar Girişimi Kuruluş Bildirisi”ni okumasıyla devam eden etkinlikte, Efdal Sevinçli, “Sanatın Tarih Boyunca Özgürlük Mücadelesi”, Haluk Işık “Bugünlerde Demokrasi, Sanat ve Örgütlenme” başlıkları altında görüşlerini dile getirdiler.

Konuşmaların arasına yerleştirilen ilk müzik bölümünde, iki opera sanatçısı Altuğ Dilmaç ile Yunus Kırılmış saz eşliğinde türkülerde gezindiler.

Programın son bölümünde Yunus Kırılmış sazı ve sesiyle, izleyenlere coşku dolu dakikalar yaşattı.

Fuayede ise bir canlı heykel gösterisi ile karikatür ve resimlerden oluşan sergi yer aldı. Sergide, Devrim Demiral, Mehmet Boztaş, Mehmet Aslan, Mustafa Yıldız, Eray Özbek, Sezer Odabaşıoğlu, Deniz Dokgöz, Ercan Baysal, Murteza Albayrak, Halit Şekerci ve Fahri Sever’in eserleri yer aldı.






Okunma: 1398
Okunma: 1398












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)