ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Karşıyaka Opera’da “Sevgililer Günü Konseri”

   .:: Etkinlikler / Kültür Sanat

  Yayın Tarihi: 13.2.2014    


Karşıyaka Opera’da “Sevgililer Günü Konseri”

Gerçekleştirdiği farklı konserlerle adından çokça söz ettiren, müzikseverlerin beğenisini kazanan iki tenor kardeş ve Orkestra Allegra bu kez “Sevgililer Günü Özel Konseri” ile Karşıyaka Belediyesi Opera ve Tiyatro Sahnesi’nde.

Tenor Aydın – Ayhan Uştuk kardeşler ile vokallerde Beril Yürekli, Ece Baydur, Elvan Demircan, Kaner Sümer ve Orkestra Allegra’dan oluşan grup 14 Şubat 2014 Cuma günü saat 20.00’da aşk dilinde söyleyecekleri şarkılarla sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşatmaya hazırlanıyorlar.

Topluluk, çok sesli düzenlemelerle, klasik ile çağdaşı, unutulmayanla günceli birleştiren, Türkçe, İtalyanca, İspanyolca, İngilizce, Fransızca ve Rusça parçaların yer aldığı bir repertuarla sanatseverlere seslenecek. Tüm sevenler için özel olarak hazırlanan dinleti; Carmina Burana, Aşk, Ayrılık, Hekimoğlu, Funiculi Funicula şarkılarının seslendirilmesi başlayacak. Kısa bir aranın ardından Isabel, Granada, Melodramma ve aşk öykülerinden oluşan şarkı demeti ile sürecek.

Ayrılık, tutku, aşk acısı, hüzün, kavuşamamanın azabı, ihanet… Aşk öyküsü eksik ve yarım kalan sevgililere iyi gelecek Tenor Kardeşler ve Orkestra Allegra’nın seslendireceği şarkılarla sevginin çoğalacağına, coşkulu aşklara, yaşama sevincine dönüşerek mutluluğa yelken açacak duygu hallerimize, müziğin iyileştirici gücüne, bir yerlerde bir şeylerin değişeceğine, aşkın ve sevginin şiirselliğinin notalara ve sözlere yansıyan hallerine tanıklık için tükenmekte olan etkinlik davetiyeleri Karşıyaka Belediyesi ve Karşıyaka Opera ve Tiyatro Sahnesi’nden sağlanabilir. (Tel. 330 64 04)






Okunma: 1454
Okunma: 1454












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)