ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
“Venüs ve Adonis” yeniden Karşıyaka Opera’da

   .:: Etkinlikler / Kültür Sanat

  Yayın Tarihi: 30.1.2014    


“Venüs ve Adonis” yeniden Karşıyaka Opera’da

Modern bale gösterimi olan “Venüs Adonis” yoğun talep üzerine yeni sezonda yeniden Karşıyaka Belediyesi Opera ve Tiyatro Sahnesi’nde sanatseverlerle buluşuyor. Karşıyaka Belediyesi olanakları ile hazırlanıp dünyaca ünlü sanatçımız Fazıl Say’ın müzikleri ile geçtiğimiz sezon ilk kez izleyicileriyle buluşan gösterim 31 Ocak 2014 Cuma ve 1 Şubat 2014 Cumartesi günleri yenilenmiş haliyle sevenlerin karşısına çıkacak.

“Venüs ve Adonis”in müzikleri Fazıl Say’a, koreografisi ise Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale Ana sanat Dalı Başkanı koreograf Seda Ayvazoğlu’na, Multimedya Sahne Tasarımı ise Eskişehir Anadolu Üniversitesi Grafik Tasarım Bölümü mezunu İsmail Anıl Güzeliş’e ait.

Bu özel gösteride, İzmir Devlet Opera ve Balesi sanatçılarından; Venüs’te (Güzellik Tanrıçası) Çisil Soyöz, Adonis’te (Av Tanrısı) Bora Acar Zongür, Mars’ta (Savaş Tanrısı) Cihan Genek, Vulcan’da (Ateş Tanrısı) Gökhan Bucuga, Kral Kinyras’da (Kıbrıs Kralı) Kerem Özcan, Smyrna’da (Kral Kinyras’ın kızı) Ayça Erdem, Zeus’ta (Tanrıların Kralı) Fırat Neziroğlu’nu izleyeceğiz. Ayrıca toplu danslarda Karşıyaka Modern Dans Laboratuvarı dansçıları da yer alacak.

Mitolojik öykünün adımlara aktarılmış halinin muhteşem büyüsüne tanıklık için, etkinlik davetiyeleri Karşıyaka Belediyesi ve Karşıyaka Opera ve Tiyatro Sahnesi’nden sağlanabilir. (Tel. 330 64 04)

Not: 1 Şubat Cumartesi günü yapılacak gösteri ileri bir tarihe ertelenmiştir.






Okunma: 1454
Okunma: 1454












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)