ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
“Çirkin Ördek Yavrusu” sezon sonuna kadar yeni salonda

   .:: Etkinlikler / Kültür Sanat

  Yayın Tarihi: 25.12.2013    


“Çirkin Ördek Yavrusu” sezon sonuna kadar yeni salonda

Karşıyaka Belediyesi Tiyatrosu bu sezon dördüncü oyunu da sahneye koydu. “Çirkin Ördek Yavrusu” adlı oyun geçtiğimiz yıl hizmete giren Ahmet Piriştina Kültür Merkezi’nde oynanmaya başlandı.

Yeni sezonda yeni oyuncularla sahneye taşınan oyun, Nisan ayı sonuna kadar her cumartesi çocuklara ücretsiz oynayacak. Karşıyaka Belediye Tiyatrosu bu sezon Ziya Gökalp Kültür Merkezi’nde yetişkinlere yönelik iki oyun ve çocuklara yönelik bir oyunla sezonu başlatmıştı.

Hans Christain’in yazıp Gülten İpek Abalı’nın yorumlarıyla oyunlaştırdığı oyunu Zekeriya Hocalar yönetiyor. “Çocuklarla çocuk tiyatrosu” ilkesiyle hareket eden Karşıyaka Belediye Tiyatrosu, yaz aylarında düzenlediği kurslarda başarı sağlayan öğrencilerle gösterime başladı. Geçtiğimiz yıl Ziya Gökalp Kültür Merkezi’nde dünya galası yapılan oyun ikinci sezonda yeni oyuncularla yeni salonda sahnelenmeye başlamış oldu.

Semtlerine yapılan kültür merkezinde sahnelenen oyunu izlemek isteyen minikler salonu doldurdu. Sahnede yaşıtlarının başarısıyla ayrı bir heyecan yaşayan çocuklar salonu boş bırakmayacakları sözünü verdi.

Karşıyaka Belediye Tiyatrosu her Cumartesi saat 14.00’da çocuk oyunu ile Ahmet Priştina Kültür Merkezi’nde, saat 20.00’da yetişkinlere yönelik oyunları ile Ziya Gökalp Kültür Merkezi’nde, her Pazar saat 14.00’da ise farklı bir çocuk oyunu ile Ziya Gökalp Kültür Merkezi’nde tiyatroseverlerle buluşacak. Ücretsiz davetiyeler Kültür Müdürlüğü ile kültür merkezleri gişelerinden temin edilebilir.






Okunma: 1442
Okunma: 1442












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)