ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
"Coffeeco Buluşmaları", "Ege'den EÇEV'e" fotoğraf sergisine evsahipliği yapıyor

   .:: Etkinlikler / Kültür Sanat

  Yayın Tarihi: 21.12.2013    


"Coffeeco Buluşmaları", "Ege'den EÇEV'e" fotoğraf sergisine evsahipliği yapıyor

Ayşegül Veryeri'nin "Ege'den EÇEV'e " isimli fotoğraf sergisi "Coffeeco Buluşmaları" kapsamında İzmir'de açıldı.

Ege Çağdaş Eğitim Vakfı (EÇEV) yararına gerçekleştirilen sergide, fotoğraf satışlarından elde edilen gelir ve sergi fotoğraf kitapçığının satış bedelinin tamamı vakfa bağışlanacak.

Sergide; Çeşme, Alaçatı, Bergama, Karaburun, Urla, İzmir, Denizli, Aydın, Datça, Selimiye'nin yanısıra Simi, Santorini, Sakız gibi Yunan Adaları'ndan enstantaneler görmek mümkün. Ege'yi anlatan 63 fotoğraf, özellikle renk ve ışık uyumlarıyla dikkat çekiyor.

Yaklaşık 10 yıldır fotoğraf sanatıyla ilgilenen Ayşegül Veryeri, ilk kişisel sergisini EÇEV yararına açmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, sergi gelirinin vakfın burs ve eğitim çalışmalarına destek olacağını kaydetti.

Çağdaş eğitime katkı sağlamak isteyenleri sergiye davet eden sanatçı, "İhtiyacı olan bir çocuğa dahi ulaşabilmek bizim için önemli. Amacımız, verdiğimiz desteklerle çağdaş, Atatürkçü düşünen nesiller yetiştirmek" dedi.

Ayşegül Veryeri'nin "Ege'den EÇEV'e " isimli fotoğraf sergisi, 25 Aralık 2013 tarihine kadar Alsancak Coffeeco'da gezilebilir.


Adres: Coffeeco, İtalya Sokağı 5/C Alsancak






Okunma: 1404
Okunma: 1404












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)