ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Sihirli Parmaklar Karşıyaka’da

   .:: Etkinlikler / Kültür Sanat

  Yayın Tarihi: 14.12.2013    


Sihirli Parmaklar Karşıyaka’da

Karşıyaka Belediyesi Opera ve Tiyatro Sahnesi bu kez uluslararası üne sahip başarılı arp sanatçımız Çağatay Akyol ile onun öncülüğünde kurulan Ankara Filarmoni Orkestrası (AFO) solistlerini ağırlayacak. “Karşıyaka’da Sihirli Parmaklar” içeriğiyle sahne alacak olan AFO solistleri; 14 Aralık 2013 Cumartesi günü saat 20.00’da sanatseverlere unutamayacakları bir müzik şöleni sunacak.

Karşıyaka’da ilk kez sahne alacak olan topluluğun konseri iki bölümden oluşuyor. Birinci bölümde Debussy’den “Dances Sacree et Profane”, Reicha’dan “Klarinetli Kentet” (2 bölüm), Faure’den “Habanera” ile İbert’ten “Entracte” adlı yapıtlar seslendirilecek. Kısa bir aranın ardından Handel’in “Arp Konçertosu”, Mozart’ın “Lansler Dansları”, Telemann’ın “Blok flüt ve Keman Sonatı” ile Ravel’in “Introduction” ve “Allegro”su ile sürecek.

AFO Solistleri; arp Çağatay Akyol, flüt Cem Önertürk, klarinet Bora Akyol, kemanlarda Özgür Baskın, Nurperi Yücesoy, viyola Barış Uluçınar, viyolonsel Onur Şenler ve kontrabas Umur Koçan’dan oluşuyor. Bugüne dek vermiş oldukları konser ve sosyal sorumluluk projeleriyle adını duyuran topluluk, vermiş oldukları eğitim konserleriyle de dikkat çekiyor.

AFO Solistlerinin sihirli dokunuşlarının estireceği, ruhumuza iyi gelecek müzik rüzgârlarının tanıklığı için etkinlik davetiyeleri, Karşıyaka Belediyesi Opera ve Tiyatro Sahnesi’nden ve Belediye Kültür Müdürlüğünden sağlanabilir. (Tel. 0.232. 330 64 04)






Okunma: 1522
Okunma: 1522












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)