ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
İçerdekiler Narlıdere’de

   .:: Etkinlikler / Kültür Sanat

  Yayın Tarihi: 26.11.2013    


İçerdekiler Narlıdere’de

Müziklerini dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say’ın yaptığı ve Kültür Bakanlığı tarafından desteklenen “İçeridekiler” Oyunu Narlıdere Atatürk Kültür Merkezi’nde tiyatroseverler ile buluşacak.

“İçerdekiler” adlı tiyatro oyunu Semih Çetin’in “Hasdal’da Bir Amiral”-Gülşah Baybay’ın “Bir Tek Hasretin İlacı Yok”-Nilgül Doğan’ın “Adını Siz Koyun”-Tuncay Özkan’ın “Hapiste Yatacak Olana Öğütler” ve Güldal Mumcu’nun “İçimden Geçen Zaman” adlı kitaplarından Levent Kırca tarafından oyunlaştırılmış. Oyunda halen Silivri’de yatan komutanlar, aydınlar ve gazetecilerle ilgili çeşitli yaşanan olaylar usta tiyatrocu yılların sanatçısı Levent Kırca ve ekibi tarafından sahneye koyuluyor. Levent Kırca’nın aynı zamanda yönettiği “İçeridekiler” adlı tiyatro oyununda Levent Kırca, Hülya Aydın, Murat Gören, Bülent Demir, Cengiz Güleryüz, Yelda Alp görev alıyorlar. Tiyatro oyununun yapımını Oğulcan Kıca, müzik Fazıl Say, şiirler Aziz Nesin ve Sunay Akın üstleniyor.

Levent Kırca’nın yeni oyunu “İçerdekiler” 06 Aralık 2013 cuma saat 20.30 da Narlıdere Atatürk kültür merkezinde izleyicileri ile buluşuyor. Bilet fiyatları 30 TL olup Narlıdere AKM gişe ve Biletix'den temin edilebilir.






Okunma: 1313
Okunma: 1313












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)