ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foçalı çocuklar tiyatro dolu üç gün yaşadı

   .:: Etkinlikler / Kültür Sanat

  Yayın Tarihi: 17.11.2013    


Foçalı çocuklar tiyatro dolu üç gün yaşadı

Foça Belediyesi tarafından, Çocuk Kitapları Haftası dolayısıyla sunulan; ‘‘Size Bir Masalımız Var’’ isimli tiyatro oyunu; Bağarası, Gerenköy, Yenifoça ve Foça’da, yüzlerce çocuk tarafından izlendi.

14–16 Kasım tarihlerinde, ücretsiz olarak sunulan oyun; ES-TO Çocuk Tiyatrosu ekibi tarafından sahneye konuldu. Kemal Aygen’in yönettiği oyunda; Erdal Dinçer, Filiz Ağlan, Caner Yevimli ve Kemal Aygen rol aldı. Çeşitli masal kahramanlarının canlandırıldığı sevimli bir konuya sahip olan tiyatro oyununda, masal kitabı ve kitap okuma alışkanlığının çocuklara sevdirilmesi amaçlandı. Tiyatro oyununun sonunda, çocuklara; Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’ın, kendilerine hediyesi olan, masal kitapları verildi.



Foça Belediyesi Kültür Merkezi’ndeki son gösteride, sahneye davet edilen Belediye Başkanı Gökhan Demirağ; ‘‘Sevgili çocuklar, umarım çok eğlenmiş ve mutlu olmuşsunuzdur.’’ diyerek, Yönetmen Kemal Aygen ile tiyatro ekibine teşekkür çiçeği verdi.

Yönetmen Kemal Aygen de, Başkan Gökhan Demirağ’a, çocuk tiyatrosuna vermiş olduğu katkıdan dolayı, teşekkür plaketi sundu.








Okunma: 2135
Okunma: 2135












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)