ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
“Ahududu” seyirci ile buluştu

   .:: Etkinlikler / Kültür Sanat

  Yayın Tarihi: 6.11.2013    


“Ahududu” seyirci ile buluştu

Yeni sezonda 3 farklı sahnede seyirciyle buluşacak olan Karşıyaka Belediye Tiyatrosu, “Çizmeli Kedi” isimli çocuk oyununun ardından, ikinci oyunun da galasını yaptı. Joseph Kesselrıng’in yazıp Reşiha C. Vafi ile V. Rıza Zobu’nun uyarladığı “Ahududu” isimli oyun Ziya Gökalp Kültür Merkezi’ndeki gala ile seyirci karşısına çıktı.

Bu yıl, Ahmet Piriştina ve Çarşı Kültür Merkezlerinde de sahne alacak olan Karşıyaka Belediye Tiyatrosu, yeni sezona yepyeni oyunlarla başladı. Geçtiğimiz günlerde “Çizmeli Kedi” isimli çocuk oyunu ile miniklerle buluşan Belediye Tiyatrosu, repertuarına yeni aldığı “Ahududu” isimli oyunun galasını da Ziya Gökalp Kültür Merkezi’nde yaptı. Genel Sanat Yönetmeni Zekeriya Hocalar’ın yönettiği oyun seyirciden alkış aldı.

Karşıyaka Belediye Tiyatrosu “Ahududu” adlı oyunla, her hafta Cumartesi akşamı Ziya Gökalp Kültür Merkezi’nde sahne alacak. Joseph Kesselring’in komedi türü “Ahududu” oyunu 1944 yılında Frank Capra tarafından sinemaya uyarlanmış, Cary Grant’ın başrolünde dünya sinemalarında büyük beğeni toplamıştı. Oyunda sevgilisine evlenme hazırlığı yapan ülkenin ünlü oyun yazarının yardımseverlikleri ile kasabanın sevgisini kazanan halalarının sırrını öğrenir. Kimsesiz ve zavallı kişileri dertlerinden kurtarmak için geliştirdikleri “Ahududu” ikram eden halaların açtığı yeni sorunlar içinden çıkılmaz bir hal alır…

Oyunlara gitmek isteyenler Ziya Gökalp Kültür Merkezi veya Belediye Kültür Müdürlüğü’nden ücretsiz davetiyeleri alabilir.
Tel: 0232-366 44 59 veya 399 40 84






Okunma: 1336
Okunma: 1336












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)