ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Karşıyaka Opera Kasım ayında da dopdolu

   .:: Etkinlikler / Kültür Sanat

  Yayın Tarihi: 2.11.2013    


Karşıyaka Opera Kasım ayında da dopdolu

Karşıyaka Belediyesi Opera ve Tiyatro Sahnesi sezonun ikinci ayında da farklı etkinlikler ile sanatseverleri buluşturmaya hazırlanıyor. Opera’da Kasım ayında 10 ayrı gösteri sunulacak. İzmir kültür-sanat yaşamına katkıları ile adından sıkça söz ettiren Karşıyaka Opera ve Tiyatro Sahnesi, genç sanatçılara sunduğu imkanlar ile de takdir topluyor.

Kasım ayı Programı

4 Kasım 2013 Pazartesi
“Karşıyaka’dan Ilık Bir Esinti” ile sevenlerin karşısında olacak. İzmirli orkestra sanatçılarının oluşturduğu Batı Ensemble adlı oda müziği grubu Mozart, Schubert, Brahms gibi sanatçıların eserlerini seslendirecek.

6 Kasım 2013 Çarşamba
günü ise yaptığı resitaller ve konserlerle sanat dünyasında ismini duyuran Can Okan’ın Piyano resitali yer alacak.

16 Kasım 2013
tarihinde çok önemli bir gösteri sanatseverlerle buluşacak. Soprano Eylem Demirhan Duru, tenor Aydın Uştuk ve bas Tevfik Rodos, Türk ve Batı sazlarıyla oluşturulan özel orkestra eşliğinde, şef Ali Hoca’nın düzenlemelerini seslendirecek ve bir ilke imza atacak. “Mevlana’dan Veysele” isimli konserde Anadolu’da yetişen sanatçıların eslerleri sahnelenecek.

18 Kasım 2013 Pazartesi
Karşıyaka Opera Beethoven’ın ezgileriyle dolacak. Bu sezon Beethoven’ın tüm keman-piyano sonatlarını üç konserle tanıtmaya amaçlayan Karşıyaka Opera ve Tiyatro Sahnesi, serinin ilk konserinde kemanda Ellen Jewett ile piyanist Çağdaş Özkan’ı ağırlıyor.

26 Kasım 2013 Salı
akşamı ise Borusan Quartet sezonun ikinci konserini gerçekleştirecek. İlk konserlerinde büyük beğeni toplayan grup ikinci konserinde yine Beethoven’in eserlerini yorumlayacak.

28 Kasım 2013
akşamı “Soprano ve Bas’tan Tınılar” konseri gerçekleşecek. Soprano Birgül Su Ariç, bas Tuncay Kurtoğlu ve piyanoda Mehmet Ariç sevenleriyle buluşacak.

30 Kasım 2013 tarihinde ayın son konserinde “Karşıyaka Karşıyaka” konseri yer alacak. Soprano Sevinç Demirağ, tenor Oğuz Çimen ile piyanoda Sylvain Souret sahne alacak.






Okunma: 1197
Okunma: 1197












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)