ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Gürcü sanatçıdan müzik ziyafeti

   .:: Etkinlikler / Kültür Sanat

  Yayın Tarihi: 31.10.2013    


Gürcü sanatçıdan müzik ziyafeti

Gürcistan’ın ünlü sanatçılarından Sofia Nizharadze, sesi ve yorumuyla Güzelyalılara unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı.

Konak Belediyesi, Güzelyalı Fuat Göztepe Parkı’nda Gürcü sanatçı Sofia Nizharadze ve Düş Gezginleri müzik grubunu Güzelyalılar ile buluşturdu.

İngilizce ve Fransızca eserler seslendiren güzel şarkıcı, dinleyenlerin kulaklarının pasını sildi. Güzelyalı’da yaşayanlar Düş Gezginleri müzik grubu eşliğindeki konsere büyük bir ilgi gösterdi. Dinleyenlerin arasında ünlü şair Ataol Behramoğlu’na da büyük bir jest yaparak Güzel Türkiye’m şiirini müzik eşliğinde söyleyen Gürcü sanatçı, şairi sahneye davet ederek şiiri birlikte seslendirdi. İkili müzikseverlerden büyük alkış topladı. Behramoğlu, Sofia’ya teşekkür ederek “Bu şiirin ülkemizin önemli eserlerden bir tanesi olduğunu düşünüyorum. Bunu Sofia’dan dinlemek beni gururlandırdı. Kendisine çok teşekkür ederim” dedi.

Konserde müzikseverler ile birlikte Sofia’yı büyük bir keyifle dinleyen Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan ise “Sofia gerçekten Avrupa’nın yetiştirdiği en güçlü seslerden biri. Güzelyalı’daki hemşerilerime de en güzelini sunalım istedim. Çünkü onlar her şeyin en güzeline laik. Allah sağlık verdiği sürece hizmetlerimize devam edeceğiz” diyerek Gürcü sanatçıdan önümüzdeki sene de İzmir’e gelmesi konusunda söz aldı.

Güzel sanatçı Sofia Nizharadze, İzmir’i çok beğendiğini, insanlarını samimi ve sıcak bulduğunu ilk fırsatta tekrar gelmek istediğini belirterek Başkan Tartan’a sözünü tutacağını söyledi.






Okunma: 1652
Okunma: 1652












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)