ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Ara Güler’in fotoğrafları İzmir’de

   .:: Etkinlikler / Kültür Sanat

  Yayın Tarihi: 28.10.2013    


Ara Güler’in fotoğrafları İzmir’de

Düzenledikleri sergilerle İzmir sanat yaşamına canlılık kazandıran Defne Atakan ve Ayda Benefrahim, Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’ın katkılarıyla Ara Güler fotoğraflarını İzmirlilerle buluşturdu.

Konak Pier Nar Art Sanat Galerisi’nde gerçekleşen ‘Ara Güler ile bir Ömür’ sergi açılışında İzmir cemiyet, iş ve sanat dünyasının önde gelen isimleri bir araya geldi.

Ara Güler’in gözünden İstanbul ve Anadolu fotoğraflarının yanı sıra dünyaca ünlü isimlerin portrelerinin de yer aldığı sergi açılışında Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, “İkinci bir Ara Güler yok” diyerek, insanlara değerlerinin yaşarken gösterilmesi gerektiğini vurguladı. Sergide emeği geçenleri kutlayan Başkan Tartan, “Fotoğraflar sadece geçmişe değil geleceğe de yolculuk yaşattı. Ayda ve Defne Hanım’a teşekkür etmek gerekiyor. İnsanlar yaşarken onların yarattığı güzellikleri ortaya koymak gerçekten önemli” şeklinde konuştu.

Sağlık durumu nedeniyle İzmir’e gelemeyen ancak kendi sesiyle gönderdiği teşekkür notuyla İzmirlileri selamlayan Ara Güler, 50 eserinin yer aldığı sergisiyle sanatseverleri hayran bıraktı. Sergi 14 Kasım tarihine kadar Konak Pier Nar Art Sanat Galerisi’nde açık olacak.






Okunma: 1488
Okunma: 1488












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)