ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
“Neşeli Bağzı Şeyler” Neşeli Müzede

   .:: Etkinlikler / Kültür Sanat

  Yayın Tarihi: 26.10.2013    


“Neşeli Bağzı Şeyler” Neşeli Müzede

Çizer Turgay Karadağ, İzmirli sanatseverlerin de katılımıyla 20. kişisel sergisini Konak Belediyesi Neşe ve Karikatür Müzesi’nde açtı. Serginin açılışını Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan gerçekleştirdi. 18 Kasım tarihine kadar açık kalacak olan ‘Neşeli Bağzı Şeyler’ isimli sergi, 20 çizim ve 5 mizahi seramik heykelcikten oluşuyor.

Katıldığı yarışmalarda çok sayıda ödülü bulunan Turgay Karadağ, mesleğini yıllarca yürüttüğü kent olan İzmir’de sergi açmanın keyfini yaşadığını dile getirerek; ‘Gülümsemenin’ yakınlaştırıcı özelliğine dikkat çekmek istediğini söyledi. Karadağ,” Küçük, mütevazı, insan sıcaklığını hatırlatan çizim ve heykelciklerim bir sergi süresince de olsa dudaklarınızda ironik bir gülümseme oluşturabilirse ne mutlu bana” dedi.

Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan da sanatçıların eserlerini İzmirlilerle buluşturmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu dile getirdi. Başkan Tartan,”Müzelerimizin kapıları sonuna kadar sanata ve sanatçılara açık. Ümran Baradan Oyun ve Oyuncak Müzesi, Mask Müzesi ile Neşe ve Karikatür Müzelerinde bugüne kadar yüzlerce sanatçımızın eserleri sergilendi. Önümüzdeki süreçte Kadın Müzesi ile Radyo ve Demokrasi Müzemiz de hizmete girecek. Bu müzelerimiz de sanatın ve sanatçıların hizmetinde olacak” diye konuştu.






Okunma: 1159
Okunma: 1159












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)