ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
İAOSB’ de ikinci fotoğraf yarışması

   .:: Etkinlikler / Kültür Sanat

  Yayın Tarihi: 3.10.2013    


İAOSB’ de ikinci fotoğraf yarışması

İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi (İAOSB), bölge katılımcıları ve çalışanlarından gelen yoğun istek üzere Fotoğrafçılık Yarışması’nın ikincisini düzenlemeye hazırlanıyor. Birbirinden başarılı fotoğrafların konusunda uzman jüri tarafından değerlendirilerek seçmelerin yapılacağı yarışmanın birincisi iPhone 5 ile ödüllendirilecek.

Birincisi 2 Kasım 2013 tarihinde bölgede faaliyet gösteren firma sahiplerine ve çalışanlarına yönelik olarak düzenlenen Fotoğrafçılık Yarışması’na bu kez, bölge firmalarının yanı sıra bölge dışı kurum ve kuruluşlardan da başvuru yapılabilecek.

İlkinde olduğu gibi ikinci yarışmada da tema olarak “Yaşayan İAOSB” konusu belirlenirken, yarışmaya katılacak olan fotoğraflar, başkanlığını İzmir Fotoğraf Sanatı Derneği (İFOD) Yönetim Kurulu Başkanı ve Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi –Fotoğraf Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Beyhan Özdemir’in yaptığı, bu alanda uzman kişilerden oluşan seçici kurul tarafından incelenecek ve en çok beğenilen 3 fotoğraf seçilecek.

Sonuçların, Bölge Müdürlüğü Atatürk Toplantı Salonu’nda düzenlenecek toplantıda açıklanacağı yarışmada; birincilik ödülü kazanan eser sahibi “iPhone 5” almaya hak kazanırken, ikinci ve üçüncü olan eserlerin sahipleri “plaketle” ödüllendirilecek.

Ödül kazanan fotoğraflar dışında jüri üyelerinin seçeceği 25 fotoğraf, İAOSB Fuaye Alanı’nda sergilenecek.

Çevreci kimliği ile her zaman bir adım önde olan İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nin tema olarak seçildiği, “Yaşayan İAOSB” konulu ikinci fotoğrafçılık yarışmasının sonuçlarının açıklanmasının ardından katılımcılar İAOSB Fuaye Alanı’nda sergilenen birbirinden güzel eserleri inceleme fırsatı bulacaklar.

İlkinde 71 adet eserle ses getiren Fotoğraf Yarışması’nın ikincisinde yer almak isteyen katılımcıların “İAOSB Fotoğraf Yarışma Şartnamesi”ni 1 Kasım 2013 Cuma günü mesai bitimine kadar tamamlayarak İAOSB Bölge Müdürlüğü iletişim adreslerine ulaştırmaları gerekiyor. Söz konusu şartname Bölge Müdürlüğü Basın Halkla İlişkiler Departmanı’ndan temin edilebilirken, formu tamamlamayan katılımcıların müracaatları kabul edilmeyecek.






Okunma: 1163
Okunma: 1163












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)