ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça Mambo sezonu Dede’yle kapattı

   .:: Etkinlikler / Kültür Sanat


Seyfi GÜL     

  Yayın Tarihi: 9.9.2013    


Foça Mambo sezonu Dede’yle kapattı

İzmir’in Foça İlçesi’nin sezona damgasını vuran prestij mekanlarından Mambo Beach Club yaz sezonunun son programını “Dede” lakaplı Dj Suat Ateşdağlı ile yaptı. “Dede” müzikleriyle, mekanı dolduran yüzlerce kişiyi sabaha kadar oturtmadı.

Moskovalı Marina Romanova tarafından devralındığı 2010 yılından beri gerçekleştirdiği etkinlikler, Dj performansları ve ünlü konserleri ile İzmir’de akla ilk gelen eğlence merkezleri arasında yerini alan Foça Mambo Beach Club 2013 yaz sezonunu da; unutulmaz programlarla dolu dolu geçirdi.

Mambo 07 Eylül Cumartesi gecesi sezona muhteşem bir parti ile; aynı kabinde daha öncede defalarca çalan, Dj’ler arasında “Boğazın Kralı” olarak tanınan Suat Ateşdağlı’nın özel miksleriyle veda etti.



Ateşdağlı; gecenin startını remikslerini yaptığı Tarkan şarkıları ile verdi. Sevenlerine özel hazırladığı ve ağırlıklı olarak Türkçe Pop şarkılarından oluşan şarkılarla devam etti. Mambo Beach Club’ın pistini dolduranlar ışık gösterileri, meşale ve alevler eşliğinde sabaha kadar dans etti.

Yeni evlenen ve düğün sonrası eğlence için Mambo Beach Club’e gelen bir çift Ateşdağlı’nın seçtiği özel bir parça ile alkışlar arasında dans etti.

Sabahın ilk ışıklarına kadar devam eden veda partisi “Seneye Yine Mambo’da Buluşalım” dilekleriyle sona erdi.

Seyfi GÜL







Okunma: 1905
Okunma: 1905












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)