ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Motorsiklet tutkunları Karşıyaka’da buluşuyor

   .:: Etkinlikler / Kültür Sanat

  Yayın Tarihi: 7.9.2013    


Motorsiklet tutkunları Karşıyaka’da buluşuyor

Karşıyaka Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği “Motosiklet Festivali“ Büyük Ege Buluşması 12 Eylül’de başlıyor. Karşıyaka Belediyesi’nin İZMOT işbirliğiyle gerçekleştireceği 3. Motosiklet Festivali 12-13-14 Eylül tarihlerinde 3 gün sürecek.

Türkiye’nin her yöresinden, ayrıca yurtdışından da katılımların olacağı festivalde yüzlerce motosiklet tutkunu, Yamanlar Dağı Piknik alanında kamp kuracak. Bu yılki buluşmada “Doğaya Şiddete Hayır” temasını seçen motosikletliler, Karşıyaka sokaklarında gösteri geçişi yapacak, Anayasa Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk koyacak. Kamp alanında eğitici programlar üç gün boyunca sürecek. Festival boyunca Grup Hiçten, Rolling Jam ve Kanca grupları konserler verecek. Festival alanında Art Akademi eğitmenleri güvenli motosiklet kullanımı konusunda eğitimler verecek.

Motosiklet tutkunlarının buluşma yerlerinden bir tanesinin de Karşıyaka olduğunu belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, “Yamanlar Dağı’ndaki piknik alanımız bu tür etkinlikler için çok uygun ortamı sağlıyor. Belediye olanaklarıyla altyapısını hazırlayıp örnek sayılacak bir organizasyonu gerçekleştiriyoruz. Karşıyaka’daki buluşma ses getirdi, ülkemiz dışından da motosiklet tutkunları katılıyor. Karşıyaka’nın adının duyurulması için verdiğimiz mücadelede her imkanı kullanmaya çalışıyoruz. Başlattığımız bu çalışmalar gelecekte daha da büyüyecektir“ dedi.






Okunma: 1141
Okunma: 1141












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)