ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça Uluslararası Karma Sanatlar Festivali başlıyor

   .:: Etkinlikler / Kültür Sanat


Seyfi GÜL     

  Yayın Tarihi: 28.8.2013    


Foça Uluslararası Karma Sanatlar Festivali başlıyor

Foça Belediyesi ve Uluslararası Femin & Art Kadın Sanatçılar Derneği Foça Şubesi işbirliği ile düzenlenen 2. Uluslararası Karma Sanatlar Festivali 29 Ağustos 2013 Perşembe günü başlıyor.

1 Eylül 2013 tarihine kadar sürecek festival süresince fotoğraf ve resim sergileri açılacak, Saklıbahçe Sanat Evi ve Demokrasi Meydanı’nda workshoplar yapılacak, Reha Midilli Kültür Merkezi duvarlarına grafiti resimler çizilecek, yabancı konuklar için Foça turları düzenlenecek, çocuklar arasında “Dünya Barış Günü” konulu pastel resim yarışması gerçekleştirilecek.




Çeşitli sanatsal alanlarda faaliyet gösteren yerel, ulusal ve uluslararası kadın sanatçıları örgütlemek, yurt içi ve yurt dışındaki şubelerin etkinlikleri ile sanatı halkın içinde uygulama, yaygınlaştırma, sanatı ve sanatçıyı halka sevdirme, ulusal ve uluslararası sosyal, kültürel ve sanatsal diyaloğu gerçekleştirme ve sürekli kılmayı hedefleyen Femin&Art Kadın Sanatçıları Derneği’nin Foça Şubesi Başkanı Leyla Buhara; bu yıl Foça’da ikincisini gerçekleştirecekleri festivalin bir sanat şöleni şeklinde geçeceğini söyledi.

Buhara; “ Katıldığımız ulusal ve uluslar arası etkinlikler ve geçen yıldan edindiğimiz tecrübelerle bu yıl daha dolu bir festival planladık. Tüm sanatseverleri Modern ve Geleneksel Karma Sanatlar Festivali’mize bekliyoruz” dedi.

Seyfi GÜL







Okunma: 1878
Okunma: 1878












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)