ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Serdar Ortaç Mambo Beach Club’ta çoştu!

   .:: Etkinlikler / Kültür Sanat

  Yayın Tarihi: 24.8.2013    


Serdar Ortaç Mambo Beach Club’ta çoştu!

Foça’nın gözde eğlence mekanı Mambo Beach Club’ta, dün gece konser veren Serdar Ortaç sevenlerini coşturdu . Ünlü sanatçı İzmir’de değişik mekanlarda defalarca konser verdiğini ilk defa Foça’ya geldiğini ve yoğun ilgiden çok mutlu olduğunu söyledi. Mambo’ya gelen binlerce seveni Serdar Ortaç’ın sevilen tüm şarkılarıyla sabaha kadar dans etti. Dansçı kızların, özel koreografileriyle şarkılara eşlik ettiği gecede izleyiciler eğlencenin doruklarına çıktılar.

“Eski Foça, Yeni Foça diye bir ayrım olduğunu bilmiyordum, bana sürpriz oldu” diyen sanatçı sevgilisini yanında görmeyenlere “Chloe; Annesi, kız kardeşi ve babasının kız kardeşi sabah Bodrum’a tatil için geliyorlar, bu yüzden onları karşılamak için Bodrum’da kaldı ve ilk defa bir konserimde yanımda değil” diye cevap verdi. Evlilik sinyalleri veren sanatçı; sahnede bol bol yalnız olduğuna dair mesajlar verirken, evlilere “yakında ben de sizin aranızda olacağım” da dedi.



Gece boyunca, Haydi Mambo! diye sevenlerine seslenen sanatçı; bu gece Foça için Mambo’nun sempatik sahibi Marina için tüm şarkılarımı hep beraber söyleyeceğiz diye herkesi coşturdu. Sahneye ilk şarkısı “İşim Olmaz” ile giren sanatçı, 1994 yılında hit olan şarkısı “Karabiber” ile bitirdi.

Konser sonrası Mambo’ya gelen misafirler, Türkiye'de birçok sanatçının remixlerini ve disko müziğinin farklı remixlerini yapan İstanbul Disko Mafya’nın 2 üyesinden biri olan DJ İlker Coşkun ile After Party’de eğlenmeye sabaha kadar devam ettiler.








Okunma: 2450
Okunma: 2450












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)