ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Gülşen Foça Mambo Beach’i yıktı geçti

   .:: Etkinlikler / Kültür Sanat


Seyfi GÜL     

  Yayın Tarihi: 19.8.2013    


Gülşen Foça Mambo Beach’i yıktı geçti

Türk Pop Müziğinin en iyi seslerinden Gülşen Foça Mambo Beach Club’te 17 Ağustos 2013 Cumartesi gecesi sahne aldı. Mambo locaları ve açık pistini tıka basa dolduran sevenlerine unutulmaz bir konser veren şarkıcı hayranlarının tabiriyle Foça’yı yıktı geçti.

Özel olarak kurulan büyük sahnede özel orkestrası, dansçıları, sahne ve ışık şovlarıyla göz kamaştıran Gülşen, Mambo’daki en kalabalık konserlerden birine imza attı. Foça - Yenifoça karayolunda kilometrelerce araç kuyruğu oluştu.

01.30’da sahne alan ve “Yatçaz Kalkçaz”la konserine başlayan Gülşen, Murat Dalkılıç’ın “Bi Güzellik Yapsana”sını da söylediği ilk bölümde hareketli parçalara yer verdi.



“Görüyorum ki sizler de ben de çok heyecanlıyız. Bu heyecanı birlikte söyleyerek, birlikte dans ederek birlikte çözeceğiz” diyen şarkıcı Mambo’da kendisini izleyen 1500 dolayında kişiyle birlikte ikinci bölümde slow ağırlıklı parçalarla dans etti.

Performansı sırasında söylediği romantik parçalarda dans ettiren, hareketli parçalarında çılgınca eğlendiren Gülşen yeni çıkardığı “Beni Durdursam Mı?” ve eski albümlerinde yer alan hemen tüm parçalarından örnekler verdi.

İlk defa Mambo Beach sahnesine çıktığını ve gördüğü ilgiden çok memnun olduğunu belirten Gülşen en kısa zamanda İzmir ve Foçalılarla tekrar buluşmak istediğini söyledi.

Hız kesmeden 04.00 dolayına kadar devam eden konser başladığı gibi “Yatçaz Kalkçaz” şarkısı, seyircilerin ayakta alkışları ve Gülşen tezahüratları ile sona erdi.

Konserin ardından Mambo’da eğlence Dj Serkan Boral’la sabaha kadar devam etti.



Seyfi GÜL







Okunma: 2461
Okunma: 2461












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)