ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Gülşen Foça Mambo Beach Club'a geliyor..

   .:: Etkinlikler / Kültür Sanat

  Yayın Tarihi: 14.8.2013    


Gülşen Foça Mambo Beach Club'a geliyor..

Foça denince akla gelen tek mekan Mambo Beach Club, Moskovalı Marina Romanova tarafından 2010’da devralındı. Yaza damgasını vuran mekana ünlüler akın etmeye devam ediyor. Pop müziğin sevilen isimlerinden Gülşen, 17 Ağustos 2013 Cumartesi günü Mambo’da, ünlü sanatçı için kurulan büyük sahnede sevenlerine muhteşem bir konser vermeye hazırlanıyor. Gülşen yeni ve eski albümlerinde bulunan sevilen şarkıları ve özel dans şovlarıyla Mambo Beach Club’ta canlı performans sergileyecek.

GÜLŞEN ÖZEL SAHNE ŞOVLARI İLE MAMBO’DA..

17 Ağustos Cumartesi gecesi Mambo’da özel kurulan sahnede konser verecek olan pop müziğin sevilen sanatçısı Gülşen, yoğun istek üzerine Mambo’da ilk defa sahne alacak. 1996 yılında ilk albümü "Be Adam", ile müzikseverlere merhaba diyen Gülşen, bu albümle iyi bir çıkış yakaladı. Müziğe 3 yıl ara verdikten sonra 1999 yılında "Erkeksen" adlı albümünü yayınladı. "Erkeksen" albümünün ardından 2002 yılında yayınlanan "Şimdi" isimli albümü ile müzikseverlerle bir kez daha merhaba diyen sanatçı hızlı yükselişini 2004 yılında çıkardığı "Of.. Of.." adlı albümle sürdürdü.

Yeni bir imaja bürünen Gülşen, kısa sürede piyasanın aranan sanatçılarından biri haline geldi. 2006 yılında çıkarttığı "Yurtta Aşk, Cihanda Aşk" adlı albümle ismini sağlam bir yere oturtturan sanatçı gündemden düşmemeyi başardı. Bu albümün hemen ardından piyasaya sürülen "Gülşen Ama Bir Farkla" adlı albümü ve Ozan Çolakoğlu ile yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettirdi.
Müzik severlerin büyük heyecan ve merakla beklediği yeni albümü "Beni Durdursam Mı?" ile müzik marketlerde geçtiğimiz günlere yerini alan Gülşen, sevilen tüm şarkılarıyla 17 Ağustos Cumartesi gecesi Mambo Beach Club’ta sahne alacak.






Okunma: 1897
Okunma: 1897












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)