ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Emekler görücüye çıktı

   .:: Etkinlikler / Kültür Sanat

  Yayın Tarihi: 30.6.2013    


Emekler görücüye çıktı

Konak Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulları kursiyerleri hünerlerini Atatürk Kültür Merkezi’nde açtığı yılsonu sergisinde beğeniye sundu.

Sergiye; Konak Kaymakamı Ahmet Önal, İzmir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Süleyman Özduran, İzmir İl Milli Eğitim Şube Müdürü Abdülkadir Yıldız, Konak İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihabir Çulhaoğlu, Konak Halk Eğitim Merkezi Müdürü Seçkin Aktaş, Konak Belediyesi Başkan Yardımcısı Serpil Güngör, kursiyerler ve yakınları katıldı. Konak Belediyesi Halkoyunları ekibi ise Ege Yöresi oyunlarıyla açılışa büyüK bir coşku kattı.

Konak Halk Eğitim Merkezi Müdürü Seçkin Aktaş, 2012-2013 öğretim yılı içinde bin 881 kurs açtıklarını ve bu kurslara 19 bin 463 kursiyerin katıldığını söyledi. Aktaş,“İzmir’de 60 kurum ve kuruluşla kurs işbirliği içindeyiz. En çok Konak Belediyesi ile işbirliği yaptık. Konak Belediyesi’nin merkezlerinde toplam 298 kurs açtık, yaklaşık 5 bin kursiyerimiz oldu. Bize destek olan, kapılarını açan tüm işbirlikçilerimize şükranlarımızı sunarız” dedi.

Konak Kaymakamı Ahmet Önal ise, Türkiye’nin dünyada yükselen bir ülke olduğunu belirterek, “Cumhuriyeti kuran Atatürk’ün öğrettiği değerlerden biri de Türk Milliyetçiliğidir” dedi. İzmir’i güzelleştiren herkesin Milliyetçi olduğunu ifade eden Önal, “İşimizi ne kadar severek yaparsak toplumumuzu o kadar ileriye taşırız. Konak Halk Eğitim Merkezi fedakar ve çalışkan öğretmenlerimizin omzunda yükselen bir değer. Emeği geçen herkesi kutluyorum” diye konuştu.






Okunma: 1127
Okunma: 1127












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)