ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Öğretmenlerden mini defile

   .:: Etkinlikler / Kültür Sanat

  Yayın Tarihi: 15.6.2013    


Öğretmenlerden mini defile

Girişimci Kadın Derneği ile Konak Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde düzenlenen el sanatları kurslarının yılsonu defilesi ve sergisi Konak Pier’de gerçekleştirildi.

Etkinliğe; Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, Konak Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Saliha Aşçı, İzmir İl Dernekler Müdürü Bülent Korkmaz, Girişimci Kadın Derneği Başkanı Emel Denizaslanı, ünlü modacı Zuhal Yorgancıoğlu, kursiyerler ve öğretmenler katıldı.

‘Yeni yorumlarıyla ninelerimizin eskileri’ konseptiyle hazırlanan mini defile kurs öğretmenleri ve kursiyerler tarafından izleyenlerin beğenisine sunuldu. Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan ve Zuhal Yorgancıoğlu Ödemiş Kumaşı’ndan hazırlanan kıyafetleri çok beğendi. Dernek Başkanı Emel Denizaslanı yaptığı konuşmada yıl boyunca derneklerinde kurs veren öğretmenlere ve kursiyerlere teşekkür etti.

Atatürk’ün kadınlara verdiği değeri örnek aldığını dile getiren Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Taran, “ ‘Atatürk kadın gücünü topluma adapte edemesek, toplumdan umut bekleyemeyiz’ demiştir. Çağ değişse de dünya standartlarının çok gerisindeyiz. O nedenle toplumumuz mutsuz. Biz kadına yaptığımız yatırımla, verdiğimiz destekle biraz olsun o açığı kapatmaya çalışıyoruz. Kadın ve çocuk dostu bir başkan olduğum için mutluyum. Kadınlarımızın mutluluğunda çorbada tuzumuz varsa ne mutlu bana. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.Son derece profesyonelce ürünler ortaya konmuş, kursiyerleri kutluyorum” dedi.






Okunma: 1088
Okunma: 1088












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)