ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Bayraklı Belediyesi’nden Sent Antuan’da yeni yıl konseri

   .:: Etkinlikler / Kültür Sanat

  Yayın Tarihi: 13.12.2011    


Bayraklı Belediyesi’nden Sent Antuan’da yeni yıl konseri

Bayraklı Belediyesi bir ilke daha imza atıyor. Bayraklı’daki Cami, Cem Evi, Kilise gibi ibadethanelerde yaptığı düzenli temizlik çalışmalarıyla tüm kesimlere eşit yaklaşan Başkan Hasan Karabağ, Sent Antuan Kilisesi’nde bir ilki gerçekleştirerek yeni yıl konseri düzenleyecek. İzmir Devlet Opera ve Balesi sanatçıları, Noel kutlamaları repertuarlarıyla unutulmaz bir konsere imza atacaklar.

18 Aralık Pazar günü saat 20.00’de başlayacak yeni yıl konseri için hazırlıklar sürüyor. Konserde sahne alacak olan İzmir Devlet Opera ve Balesi sanatçıları Şef Ali Hoca, Soprano Derya Kırcalı Gürlük, Mezzo Soprano Evrim Keskin ve İzmir Kadınlar Flarmoni Orkestrası, kilisenin Noel kutlamalarında söylenen repertuarlarını seslendirecek.

Bayraklı Belediyesi’nin tüm hizmetlerini vatandaşlara eşit şekilde sunduklarını kaydeden Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Tüm dinlerin ortak dili müzik ile Bayraklı’da bir ilki daha gerçekleştiriyoruz. Sent Antuan Katolik Kilisesi’nde İzmir Devlet Opera ve Balesi sanatçıları ile birlikte Noel repertuarından oluşan bir konser düzenleyeceğiz” dedi.

Kilisenin hacmi bakımından 150 kişilik bir davetliyi kabul edeceklerini belirten rahip Waldemar Niewinski, “Böyle bir organizasyon düzenlenmesi bizi mutlu etti. Ağırlamaktan mutluluk duyacağız. Güzel bir etkinlik olacak” diye konuştu.






Okunma: 2373
Okunma: 2373












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)