ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça’da sergi zamanı -

   .::


Seyfi GÜL     
  Yayın Tarihi: 11.6.2014    


Foça’da sergi zamanı



Foça Belediyesi Resim Kursu öğrencilerinin yılsonu sergisi 9 Haziran 2014 Pazartesi günü açıldı. Sergide 30 kursiyerin 100’den fazla tablosu yer alıyor.

Saat 18.30’da düzenlenen açılış törenine Foça Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Milli Eğitim Müdürü Celal Yıldız, bazı belediye meclis üyeleri, kursiyer yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Ayşe İnceoğlu’nun kurs öğretmenliğinde Eylül 2013 ayında başlayan ve açılan sergiyle tamamlanan dönem resimlerini içeren sergi; yağlı boya, suluboya ve akrilik tablolardan oluşuyor. Serbest çalışılan konuların arasında, Foça manzaraları ile bazı ünlü ressamların tıpkı yapımları dikkat çekiyor.



Kurs öğretmeni Ayşe İnceoğlu, Foça Belediyesi bünyesindeki resim kurslarının 10 yıldır devam ettiğini söyledi.

İnceoğlu; “Sergiye katılanlar arsında resme bu dönem başlayanların yanı sıra birkaç yıldır devem edenler de var. Kurs dönemi dışında da çalışmalarını devam ettiren bazı arkadaşlarımız çeşitli karma sergilere katılarak tablolarını değerlendiriyor ve kendilerini sürekli geliştiriyorlar. 5-6 yıl önce ilk kez kursa katılanlardan bazıları artık özgün tablolarını üretmeye başladı. Zamanlarını resim yaparak kıymetlendiren kursiyer arkadaşlarım yöremizde resim sanatının sevilmesi ve yaygınlaştırılmasına büyük katkı yapıyorlar. Bu konuda bize destek veren kişi ve kurumlara teşekkür ediyorum” dedi.

Foça Belediyesi resim kursu öğrencilerinin sergisi 15 Haziran Pazar akşamına kadar açık kalacak ve her gün 10.00-21.00 saatleri arasında gezilebilecek.

Seyfi GÜL









Okunma: 2985
Okunma: 2985











Uluay   
ZEYNEP'ce   




2390

   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)