ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça’da ortak projelere imza atılıyor -

   .::


  Yayın Tarihi: 11.6.2014    


Foça’da ortak projelere imza atılıyor



Bostanlı Esnaf Sanayici ve İşadamları Derneği (BESİAD) Başkanı Feyyaz Sungur ve yönetim kurulu üyeleri, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’ı ziyaret etti; Foça’da incelemelerde bulundu.

BESİAD Başkanı Feyyaz Sungur, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada; “Biz, Karşıyaka’da faaliyet gösteren Bostanlı sanayici ve iş adamları olarak, Foça’nın başarılı Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’ı ziyaret ve tebrik etmek için geldik. Foça’da, çok güzel işlerin yapıldığını gördük. Başkan Demirağ’a sorduk; BESİAD olarak, Foça’ya katkı yapabilir miyiz? diye.

Eylül ayında tamamlamak üzere, bir park yapma isteğimizi ilettik. Başkanımız da bu isteğimizi olumlu karşıladı. BESİAD ve Foça Belediyesi ile birlikte, parkımızın açılışını yapacağız.’’ dedi.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ da, BESİAD Başkanı ve yönetim kurulu üyelerini Foça’da ağırlamaktan dolayı memnun olduklarını söyleyerek; “Karşıyaka ve Foça, iç içe olan bir bölge, hep beraber yaşadığımız bir coğrafya. Biz de onların desteklerini hep yanımızda görüyoruz. Bundan sonra da ortak projelere imza atma kararı aldık. Eylül ayında, bir yeşil alanda park yapımı projesini hayata geçireceğiz. BESİAD Başkanı Feyyaz Sungur ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim. Onları, her zaman Foça’da görmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Böyle birliktelikler, bölgelere güç katar.” dedi.








Okunma: 1341
Okunma: 1341











Uluay   
ZEYNEP'ce   




5742

   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)