ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
İzmirli İzciler Foça Dostluk Kampında buluştu

   .:: Şiirler

Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 22.5.2013    

İzmirli İzciler Foça Dostluk Kampında buluştu

İzmir Kent Konseyi İzci ve Doğa Sporcuları Çalışma Grubunca bir araya getirilen İzmir İzcileri iki günlük kamp için Foça ilçesinde buluştu.

“Atatürk’ün İzinde Dostluk Kampı” adını verdikleri etkinliğin ikincisini gerçekleştirmek üzere Foça’ya gelen grupta yaşları 8 ila 12 arasında değişen 32 izci yer aldı.

Kampın 4 kişiden oluşan izci liderliklerini aynı zamanda katılan öğrencilerin öğretmenleri olan İzmir Hatay Mustafa Urcan İlköğretim Okulu’ndan Güzide Akkoca, Güzelyalı Ortaokulu’ndan Alev Selçuk ve Foça Reha Midilli Ortaokulu’ndan Türkan Hızlı ile eğitim şefi olarak Testere Oymak grubundan Mehmet Ali Yalçın yaptı.



Kampın amacının farklı ilçelerden gelen izcilerin kaynaşmasını ve kamp ortamını paylaşmasını sağlamak olduğunu belirten izci lideri Alev Selçuk kamp süresince pek çok etkinliği kapsayan bir program yaptıklarını söyledi.

Alev Selçuk; “Çocukların birlikte bir etkinliği paylaşmanın zorluklarını ve mutluluklarını yaşamalarını istiyoruz. Eğitim şefimiz bol miktarda etkinlikler hazırladı. Sal yapımı, Balıkçılık Eğitimi, alay sancaklarını görmek ve öğrenmek için askeri gemi ziyareti, Karakum Plajı Sosyal Tesisleri önünde kamp ateşi, oyunlar ve aktiviteler bunlardan bazıları” dedi.

İlk günü kenti tanımak için yürüyerek gezen, Balıkçı ve Kybele Antik Gemi heykelleri önünde fotoğraf çektiren izciler yürüyüşleri sırasında “İzci Daima Hazırdır” sloganı atmayı da ihmal etmediler.

Seyfi GÜL








Okunma: 4939
Okunma: 4939








   .:: Seyfi GÜL, son şiirleri










Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)