ISSN 1308-8483

Foça’da sağlıklı yaşam yürüyüşleri başladı
Periskop   

Seyfi GÜL    
  Yayın Tarihi: 17.6.2014    


Foça’da sağlıklı yaşam yürüyüşleri başladı



İzmir’in turistik ilçesi Foça’da belediyenin öncülüğünde düzenlenen ve yıl boyunca devam edecek olan sağlıklı yaşam yürüyüşleri 16 Haziran 2014 Pazartesi günü başladı.

Büyükdeniz ve Küçükdeniz sahilleri boyunca üç kilometrelik bir güzergahı kapsayan yürüyüşlerin başlangıç noktası Foça Demokrasi Meydanı.

Foça Belediyesi Spor Okulları Eğitmeni Yusuf Bakırlı gözetiminde Pazartesi, Çarşamba, Cuma günleri olmak üzere haftanın üç günü 07.00-08.00 saatleri arasında yapılacak yürüyüşlere dileyen herkes katılabiliyor.

İlk gün yürüyüşüne katılanlar arsında bulunan Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, sağlığın, sahip olunan en büyük hazine olduğunu ve bu hazineyi özenle korumak gerektiğini belirterek yürüyüşleri düzenleme amaçlarının bireysel olarak ihmal edilen sporun birlikte ve eğlenceli bir şekilde yapılmasını sağlamak olduğunu söyledi.

Demirağ; “Obezitenin, aşırı kilo alımının, vücut sağlığı açısından çok sayıda olumsuz etkisi var. Bu konuya özellikle dikkat çekmek istedik. Amacımız, sağlıklı yaşam için spora ilgiyi arttırmak ve vatandaşlarımızı bilinçlendirmek. Çok şanslı olduğumuz bir nokta yürüyüşleri trafik ve kirliliğin olmadığı güzel bir ortamda yapıyor olmamız. Tüm halkımızı ve konuklarımızı sabahın serinliğinde sağlıklı yaşam yürüyüşlerimize katılmaya davet ediyorum.” dedi.

Seyfi GÜL




Okunma: 2256









   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)