ISSN 1308-8483

CHP’liler Foça seçim zaferini konserle kutladı
Periskop   

Seyfi GÜL    
  Yayın Tarihi: 5.4.2014    


CHP’liler Foça seçim zaferini konserle kutladı



30 Mart 2014 yerel seçimlerinden altıncı kez başarıyla çıkan, Belediye Başkanlığı ile birlikte 15 sandalyeli Foça Belediye Meclisi’nde 11 üyelik elde eden CHP Foça örgütü seçim zaferini İBB Pop Orkestrası’nın konseriyle kutladı.

Foça Belediyesi’nin tüm ilçe sakinleri için düzenlediği, ancak çok büyük çoğunlukla CHP’lilerin rağbet ettiği konser 4 Nisan 2014 Cuma saat 20.30’da başladı. İBB Pop Orkestrası’nın programı solist Esen Şeyda’nın popüler ve hareketli şarkıları; sazı ve sesiyle Öznur Korkmaz’ın Ege yöresi ağırlıklı türküleriyle bir buçuk saat sürdü. Konserin düzenlendiği Demokrasi Meydanı’nda, aralarında Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ve yeni seçilen meclis üyelerinin de bulunduğu 250 dolayında kişi şarkı ve türküler eşliğinde dans ettiler, zeybek oynadılar.



Katılımcılara hitaben bir konuşma yapan Başkan Demirağ; kendisine oy veren vermeyen herkese teşekkür ederek, “Foça’yı hep birlikte daha güzel günlere taşıyacağız” dedi.

Konser orkestra’nın çaldığı İzmir Marşı’nın hep birlikte söylenmesi ve bu sırada gerçekleştirilen havai fişek gösterisi ile sona erdi.



Seyfi GÜL




Okunma: 3202









   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)