ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Kadın Sanatçılardan Foça Necla Ana Huzurevi’ne “Mutlu yıllar”

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 29.12.2012    

Kadın Sanatçılardan Foça Necla Ana Huzurevi’ne “Mutlu yıllar”



Merkezi Trabzon’da bulunan Femin&Art Kadın Sanatçılar Derneği Foça Şubesi üyeleri Reha Midilli Necla Ana Huzurevi sakinleriyle buluşarak yeni yıllarını kutladılar. Kutlamanın bir bölümüne Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ da eşiyle birlikte katılarak tüm yaşlıların ellerini öptü..

Huzurevinin salonunda hazırlanan programın ilk bölümünde Aliağa’dan gönüllü olarak gelen ve Umut Aydın, Murat Evren ve Deniz Oğuz’dan oluşan üç kişilik tiyatro grubunun sergilediği skeçler izleyenleri kahkahalarla güldürdü. Üçlünün Karadenizli tiplemeleriyle yaptığı espriler büyük alkış aldı.



Ayhan Çanakkaleli’nin gitarıyla çalıp söylediği şarkılara bazen gülümseyerek bazen hüzünlenerek eşlik eden huzurevi sakinleri “Eski Dostlar” şarkısında duygulu anlar yaşadılar.
Hayırsever işadamı Reha Midilli’nin Foça’ya kazandırdığı sayısız eserlerden biri olarak nitelediği tesislerin, alanında Türkiye’de örnek gösterildiğini, kendisini her zaman rahmet, saygı ve minnetle andıklarını belirten Gökhan Demirağ huzurevi sakinlerine hitaben; “Sizleri annelerimiz babalarımız gibi görüyor, kendimize o kadar yakın hissediyoruz. İhtiyaç ve sorunlarınızı çözmede her zaman yanınızdayız. Yeni yılınızı kutluyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum” dedi.

Femin&Art Foça Şube Başkanı Ressam Leyla Buhara da çalışmalarını sürdürdükleri dernek ve resim atölyesi hakkında bilgi verdiği konuşmasında huzurevi sakinlerini de aralarında görmek istediklerini söyledi. Leyla Buhara; “Gelerek resim çalışmalarına katılabilecek olanlarınızı atölyemize bekliyoruz. İstekli olanlar var ise arkadaşlarımızla haftanın belirli günleri buraya gelerek onlara yardımcı olacağız. Böyle güzel bir tesiste sizler gibi güzel insanlarla bir arada olmaktan çok mutluyuz. Hep mutlu olmanız dileklerimle arkadaşlarım ve kendi adına yeni yılınızı kutlarım” dedi.

Son bölümde; dernek üyeleri evlerinde kendi elleriyle hazırladıkları yiyecekleri huzurevi sakinleri, çalışanları ve misafirlere ikram ederek sohbet ettiler.



Seyfi GÜL







Okunma: 2800
Okunma: 2800












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)