ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Ak Parti’den Foça Kent Konseyi’ne bina eleştirisi

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 18.12.2012    

Ak Parti’den Foça Kent Konseyi’ne bina eleştirisi



Foça Kent Konseyi’nin CHP Foça İlçe Örgütü’ne ait binanın çatı katını hizmet binası olarak kullanmaya başlamasına Ak Parti Foça İlçe Başkanı Av.Kadir Özgirgin’den ağır eleştiriler geldi.

Foça Kent Konseyi’nin; “kent vizyonunun ve hemşerilik bilincinin geliştirilmesi, kentin hak ve hukukunun korunması, sürdürülebilir kalkınma, çevreye duyarlılık, sosyal yardımlaşma ve dayanışma, saydamlık, hesap sorma ve hesap verme, katılım, yönetişim ve yerinden yönetim ilkelerini hayata geçirmek” için çalışması gerekirken ilk icraatlarının CHP Foça ilçe binasına taşınmak olduğunu belirten Özgirgin bu tercihle Foça Kent Konseyi’nin partizanlaştığını ve CHP’nin arka bahçesi haline geldiğini iddia etti.

Konsey toplantılarında dile getirilen; “Foça’nın; Ön Tarafı Paris, Arka Tarafı Tam Arka Sokaklar, Turizm Değil Hurdacı Kenti, Parası Ödenmiş Kanalizasyona Katı Atık ve Vidanjör Parası Alınan Kent, Engellinin Başkana Ulaşması İçin Üç Kişi Lazım” gibi artık slogan hale gelmiş sorunların çözümü için hiçbir şey yapılmadığını belirten Özgirgin; siyaseti her şeyden önce ahlaki bir tercih olarak benimseyen akil adamlara ihtiyaç olduğunu söyledi.

Kadir Özgirgin; “Foça Kent Konseyi tarafsız ve bağımsız hale getirilmelidir. Konseyin politikaya alet edilmesi tehlikelidir. Bağımsız olamazlar ise, bir partinin arka bahçesi olarak kalırlar o kentin haklarını savunamazlar. Bazı yürütme kurulu üyeleri bu tavırdan şikâyetçidir. Uyarılarımızı dikkate almazlarsa boş koltuklar onları bekliyor olacaktır. Bugün ele geçirdiğiniz konseyi, yarın başka bir parti sizin yaptığınız gibi yönetmeye kalkar” dedi.

Seyfi GÜL







Okunma: 2584
Okunma: 2584












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)