ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
İzmir Türk Koleji 1977 mezunları 35 yıl sonra birarada

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 17.12.2012    

İzmir Türk Koleji 1977 mezunları 35 yıl sonra birarada



Sosyal paylaşım siteleri aracılığıyla birbirlerini bulan İzmir Türk Koleji’nin 1977 yılı mezunları düzenledikleri gecede İzmir’de buluştular.

Balçova Termal Tesisleri Agamennon salonunda 15 Aralık 2012 Cumartesi gecesi bir araya gelen mezunlar okul yıllarına dönerek birbirlerine şakalar yaptılar, dans ettiler ve günün anısına birlikte pasta kestiler.

Mezuniyetten sonra herkesin kendi hayat yoluna gittiğini, bir araya gelmenin mümkün olmadığını belirten İTK’lılar geceyarısı orkestranın programını tamamlayıp ayrılmasına rağmen salondan ayrılmayıp sabahın ilk saatlerine kadar sohbete devam ettiler.



İzmir’de yaşayanların yanı sıra İstanbul, Ankara, Antalya, Isparta, Balıkesir gibi pek çok kentten gelerek buluşmada yer alan dünün öğrencileri bugünün doktor, avukat, yatırımcı, turizmci, otel, restoran sahibi, çeşitli kademelerde yetkili yönetici ve diğer meslek gruplarına mensup 125 okul arkadaşını bir araya getiren Foça Ampuria Tur sahibi ve Foça Turizm Derneği Başkanı Işıl Dirim Kavitaş “çocuklar gibi şen” oldukları güzel bir gece yaşadıklarını söyledi.

Ali Cevizci ve Ali Serhat Akönder ile oluşturdukları organizasyon komitesinin çağrısına ulaştıkları tüm arkadaşlarının olumlu cevap vererek geldiğini ve bugün için her şeyi bir kenara bırakıp okul yıllarına döndüklerini belirten Işıl Dirim Kavitaş; “35 yıllık ihmali bundan sonra daha sık ve düzenli olarak bir araya gelerek telafi etmek istiyoruz. Kimi saçları dökmüş, kimi beyazlara bürünmüş, evlatların yanı sıra pek çoğu torun sahibi olmuş bir grubun bir araya gelince nasıl o yıllara döndüğünü yaşayarak gördük. Bir sonraki buluşmayı şimdiden dört gözle bekliyoruz.” dedi.

Katılımcılar sabaha karşı İzmir Türk Koleji Marşı’nı bir ağızdan söyledikten sonra “Nice 35 Yıllara” dilekleriyle ayrıldılar.



Seyfi GÜL







Okunma: 3068
Okunma: 3068












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)