ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça Kent Konseyi hizmet binasına kavuştu

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 16.12.2012    

Foça Kent Konseyi hizmet binasına kavuştu



Foça Kent Konseyi Hizmet Binası 14 Aralık 2012 Cuma günü saat 11.00’da düzenlenen törenle açıldı. Açılışa; Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, CHP Foça İlçe Başkanı Osman Mert, Belediye Meclis Üyeleri, Kent Konseyi yöneticileri ve üyeleri de katıldı.

Foça Belediye Başkanlığı’nın arkasındaki 210 Sokak 11 no.lu binanın çatı katının tadilatının yapılmasıyla, konseye tahsis edilen binanın diğer yüzü Demokrasi Meydanı ve Küçükdeniz Limanı’na bakıyor.

Foça Kent Konseyi’nin kurulduğundan beri yararlı çalışmalara imza attığını belirten Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ; bundan sonra da çalışmalara destek vermeye ve Belediye Meclisi’ne iletilen önerileri gerçekleştirmeye çalışacaklarını söyledi.

CHP Foça İlçe Başkanı Osman Mert ise, CHP’ye ait binayı bedelsiz olarak Kent Konseyi’ne tahsis ettiklerini, konsey başkanlığı ve sekretaryasının ihtiyacı için yaptıkları katkıdan dolayı mutlu olduklarını dile getirdi.



Foça Kent Konseyi Başkanı Orhan Gürer binanın kazanılmasında katkısı olan kişi ve kurumlara teşekkür etti.

Orhan Gürer; “5 Ağustos 2011 tarihinde kurulan Foça Kent Konseyi, oluşturduğu çalışma meclisleri vasıtasıyla pek çok etkinliğe imza atmıştır. Kuruluşunu tamamlayanların yanı sıra Engelli Meclisi’miz kısa bir süre sonra aktif hale gelecektir. Çok sayıda il ve ilçede henüz kent konseyi oluşturulamamış, oluşan bazı kent konseyleri ise belediyelerin destek vermemesi nedeniyle faaliyet yapamaz, hatta birlik toplantılarına gelemez durumdadır. Bu açıdan Foça Kent Konseyi en iyi örnekler arasındadır. Binamızı tahsis eden CHP Foça İlçe Örgütü’ne, tadilatımızı ve tefrişimizi gerçekleştiren Foça Belediyesi’ne, başta pek çok meclis çalışması ve etkinlikte öncü olan konsey üyemiz kadınlara, gençlerimize ve Genel Sekreterimiz Göksel Acar’a teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun.” dedi.



Seyfi GÜL







Okunma: 2445
Okunma: 2445












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)