ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Ak Partili kadınlar Foça’da engelli vatandaşları ziyaret etti

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 5.12.2012    

Ak Partili kadınlar Foça’da engelli vatandaşları ziyaret etti



Ak Parti Foça İlçe Kadın Kolları ana kademe yöneticilerinden oluşan bir heyet 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde İzmir’in Foça İlçesi’nde yaşayan bazı engelli vatandaşları evlerinde ziyaret etti.

Özen Memiş, Fatma Tilki, Emel Başdur, Ferda Janianpour ve Deniz Ağdaş’tan oluşan Ak Partili Kadınlar Heyeti önce Foça İlçesi’ne bağlı Yeniköy’de yaşayan yüzde doksan yedi yatılı engelli Sibel Yeşildağ’ın evine ulaştı.

Kadınlar; Yeşildağ'ın sonradan engelli oluşunun hazin hikayesini ve her şeye rağmen, azimle hayata nasıl tutunduğunu kendisinden dinlerken duygulu anlar yaşandı.

Sibel Yeşildağ ve diğer engelli vatandaşlara yardıma, ziyaretlere ve devletin sağladığı maddi olanaklar hakkında bilgilendirmeye devam edeceklerini belirten Emel Başdur; “Onların durumlarını ve ihtiyaçlarını yerinde tespit ediyoruz. Ailelerin yaptığımız ziyaretlerden mutlu olduklarını görüyoruz. Birebir görüşmeler bize yapacağımız çalışmalarda yol gösterici oluyor” dedi.



Heyet daha sonra Yeni Foça’da yaşayan bazı engelli vatandaşları ziyaret etti.

Ak Parti Foça İlçe Başkanı Av. Kadir Özgirgin de gün dolayısıyla yaptığı açıklamada, partilerinin 10 yıllık iktidarları döneminde, engellilerle ilgili olarak hukuk, istihdam, eğitim, ulaşılabilirlik ve sağlık alanlarında düzenlemeler getirildiğini söyledi.

Özgirgin; ”Her birimiz birer engelli adayıyız. Onların sorunlarına özel bir önem veriyoruz. Engelli vatandaşlarımızı ziyaretlerimiz ve hayatlarını kolaylaştırma çalışmalarımız devam edecektir” dedi.

Seyfi GÜL







Okunma: 3238
Okunma: 3238












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)