ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Lionslar Vilayet Evi’nde toplandı

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 29.11.2012    

Lionslar Vilayet Evi’nde toplandı



Phokaia Lions Kulübü’nün Kasım ayı genel toplantısı 24.Kasım 2012 Cumartesi günü, İzmir Bostanlı Vilayet Evi’nde Lions Genel Yönetmeni ve çevre yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşti.

Uluslararası Lions 118R Genel Yönetmeni Canan Banu Dündar, Yönetim Çevresi Sekreteri Levent Özalp, 1. Kesim Başkanı Mustafa Kozak, 1. Bölge Başkanı, Suna Çerman, Genel Yönetmen Danışmanı. Seval Yarkan, Alzheimer Toplum Bilinçlendirme Komitesi üyesi Nuray Bozkurt, Liderlik Geliştirme Takımı Komitesi üyesi Hayri Tuna Yükselen, Expo 2020 Komitesi üyesi Güngör Sarıkaya, Lions ALERT (Acil Yardım) Programı Komitesi üyesi Berrin Gürol, İzmir Karşıyaka Lions Kulübü Başkanı Arif Çorapçıoğlu, İzmir Aliağa Lions Kulübü Başkan 1. Yrd. Mehmet Tümer’in hazır bulunduğu toplantıda Phokaia Lions Kulübü Başkanı İlkay Söylemezoğlu’na plaket verildi, kutlama pastası kesildi.



Lions genel kuralının tekrarı ve Atatürk’e saygı duruşu ile başlayan toplantıda, 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne rastlaması nedeniyle Tülay Şeninan tarafından Başöğretmen Atatürk konulu bir sunum yapıldı.

Phokaia Lions Kulübü’nün tarihçesi, gerçekleşen proje ve hedeflerin anlatılmasının ardından Genel Yönetmen Canan Banu Dündar, dönem hedefleri ve tamamlanan projeler ile Lions Kulüpleri’nin genel durumu hakkında bilgi verdi.

Aylık toplantılarının Genel Yönetmen ve çevre yöneticilerinin katılımı ile yapılmış olmasından mutluluk duyduklarını belirten Phokaia Lions Kulübü Başkanı İlkay Söylemezoğlu, kendilerini aktivitelerinde yalnız bırakmayan, Canan Banu Dündar ve katılımcılara teşekkür etti. Söylemezoğlu; “Kendisinden aldığımız enerji ile, daha güzel şeyler yapabilmek için hizmet yarışındayız” dedi.

Seyfi GÜL







Okunma: 3240
Okunma: 3240












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)