ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Ulema’dan Foça'ya somut projeler için söz

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 25.11.2012    

Ulema’dan Foça'ya somut projeler için söz



Ak Parti Foça İlçe Teşkilatı Danışma Meclisi toplantısı 24 Kasım 2012 Cumartesi günü Foça’da yapıldı. Toplantı öncesi partililer; öğretmenler günü nedeniyle Atatürk anıtına çelenk koyma töreninde yer aldılar.

Toplantıya; Ak Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema , İzmir İl Başkan yardımcıları Bekir Pakdemirli , Mesut Demirkaya, İzmir Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Bilal Kırkpınar , Foça Koordinatörü Mirhan Bedir, AK Parti Foça İlçe Başkanı Kadir Özgirgin, Foça ilçe yönetim kurulu, ilçe kadın ve gençlik kolları yöneticileri, bazı partililer ile mahalle muhtarları katıldı.

Ak Parti Foça İlçe Teşkilatı Danışma Meclisi toplantısı, ilçe başkanı Kadir Özgirgin’in konuşmasıyla açıldı.



İzmir Milletvekili Nesrin Ulema konuşmasına; Başöğretmen Atatürk’ü anarak ve tüm öğretmenlerin 24 Kasım öğretmenler gününü kutlayarak başladı. Ulema; “Ülkelerin gelişmişlik seviyesi eğitim ölçütü ile belirlenir, Ak Parti on yıllık geçmişinde ilklere imza attı. Eski popülist politikalar ülkeyi zor anların eşiğine getirdi. Ekonomiyi batırdı. 80 yıllık Cumhuriyet tarihinde göreve başlayan öğretmenlerin yarısı iktidarımız döneminde göreve başladı. Eğitime ve eğitimciye olan yatırımları dün olduğu gibi bugünde devam ettiriyoruz.” dedi.

Foçalı Ak partililer; İzmir ve Foça’ya yapılan ve yapılacak yatırımların takipçisi olduğunu, Ankara’da bu konuda gerekeni yaptığını ve yapacağını söyleyen Ulema’dan, somut projelerin hayata geçirilmesi konusunda söz aldılar.

İl Başkan Yardımcısı Bekir Pakdemirli’nin ekonomik konularda bilgilendirme yaptığı konuşmanın ardından; toplantı’nın ikinci bölümü basına kapalı olarak devam etti.



Seyfi GÜL







Okunma: 2627
Okunma: 2627












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)