ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça Hanedan Plajları 2013 yazına hazırlanıyor

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 15.11.2012    

Foça Hanedan Plajları 2013 yazına hazırlanıyor



İzmir'in Foça İlçesi'nde Hanedan Tatil Köyü, plajlarının temizlik ve düzenleme işleri için özel makineler kullanmaya başladı. Kumsalın 20 santimetre derinine inerek çöp ve iri çakılları ayıklayan makine kumlarını elediği ve temizlediği bölgeyi düzelterek işlemleri tamamlıyor.

500 metre uzunluğu 30 metre bant genişliği ile tatilcilerin vazgeçemediği mekanlardan olan Hanedan Tatil Köyü'nün Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Güler, cüzi bir bedelle kiraladıkları makineyle hem işlevsel hem de estetik olarak güzel işler yapıldığını söyledi.



Abdullah Güler; "Bölgede bulunan diğer işletmelerin de yararlanmasını arzu ettiğimiz bu makineler, aslında pek çok belediye tarafından edinilmeye ve yörelerine hizmet vermeye başladı. Birçok insanın birlikte uzun sürede yapabildiği işlemleri ekonomik ve zamanı iyi kullanarak yapabiliyoruz. Kiralama işleminde bize yardımcı olan Özdere Gümüldür Turizmini Tanıtma ve Altyapı Hizmet Birliği'ne teşekkür ediyorum. Bizim plajımız gibi Foça'nın işlem görmemiş tüm plajlarının da bu imkandan yararlandırılması gereken çok güzel bir makine. Bizim şimdiden başlattığımız 2013 yılı genel bakım ve onarım çalışmalarının diğer tüm tesislerde de yapılmasını, bölgenin bu anlamda iyi tanınarak, tatilcilerin rahat ve huzurlu günler için Foça'yı seçmesini özendirmede öncülük yapmaya çalışıyoruz ." dedi.

Seyfi GÜL







Okunma: 3068
Okunma: 3068












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)